“15 puanımız gasp edildi”

Alper Pirşen
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe’nin ligin 38. haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde, sarı-lacivertli futbolu Valencia’nın kazandığı penaltı kararının, VAR’da ‘ofsayt’ gerekçesiyle iptal edilmesi sonrası yaptığı kural hatası başvurusunu değerlendirdi ve reddetti. Karara, Fenerbahçe cephesinin tepkisi sert oldu.

Karar için Tahkim Kurulu2na başvuru yapacaklarını belirten Fenerbahçe Basın Sözcüsü Alper Pirşen, ”Konu oyuncunun ofsayt olup olmaması değil hakem yorumu devreye girer’ demişler. Konu kuralın yanlış uygulanması. Bu karar ofsayt çizgisiyle verilemez. Konu açık ofsayt diyorlar. Tamam ofsayt ama kural başka. Hakem ve gözlemcilerin raporları sıkıntı çıkaracaksa hemen ek rapor düzenletiyorlar. Bu şekilde ayıp örtülmez. Kuralı hala bilmiyorsanız. Yazdığınız gerekçeler gülünç. Türk futbolunun bu noktası bilgisizlikten. Halimiz içler acısı.”

“Hakem camiası gerçekten iyi bir noktada değil. Fenerbahçe’nin bu sezon 15 puanı hakem hatalarıyla gasp edilmiştir. Yöneticiler olarak bir yere kadar dayanıyoruz ama hem biz hem de taraftarlarımız artık dayanamayacak noktaya geldi. Sezon başında Rıdvan Dilmen Sezonu dendi, Fenerasyon dendi. Sezon başında bu algıları yapanlar sezon sonunda Fenerbahçe şampiyon olamayınca susuyor. Görüyoruz ki saha içinde Fenerbahçe lehine hiçbir şey olmuyor.”

Bu Yazıya Tepki Ver