17 madalya Tokyo’da kürsünün habercisi

istanbul-bbsk-baskani-fatih-keles-kulup-olarak-avr-1622541616535
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul BBSK Başkanı Fatih Keleş, kulüp olarak Avrupa şampiyonalarında çeşitli branşlarda elde ettikleri başarıların ardından 23 Temmuz’da başlayacak Olimpiyat Oyunları için beklentilerinin daha da arttığını söyledi.

TOKYO Olimpiyat Oyunları için geri sayım devam ederken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü beklentilerini büyüttü.  Geçtiğimiz 1 ay içinde Avrupa şampiyonalarında 6 branşta 7 altın, 6 gümüş, 4 bronz madalya alarak toplamda 17 madalyayı Türkiye’ye kazandıran BBSK Başkanı Fatih Keleş, ”Pandemi döneminde müsabakaların yapılamamasından dolayı bu madalyaları kazanamamıştık. Hasretle bekliyorduk, çok gurur verici oldu” ifadelerini kullandı.

CESARET VERİCİ

Kazanılan 17 madalyanın Tokyo Olimpiyat Oyunları öncesi umut ve cesaret verici olduğunu aktaran Keleş, “Zaten sporcularımızdan ciddi sayıda madalya bekliyorduk. Şimdi bu beklentimiz bir o kadar daha arttı. Sporcularımız bayrağımızı göndere çektiler, İstiklal Marşı’mızı tüm Avrupa’ya dinlettiler. Olimpiyatlarda da aynı başarıyı istiyoruz sporcularımızdan” dedi.

KARATEDE İYİYİZ

Karate branşının Tokyo’da ilk kez olimpik sayılmasıyla ilgili ise Başkan Keleş, “Karate çok sayıda sporcunun mücadele ettiği, lisanslandığı, ilgi duyduğu bir branş. Ama maalesef daha önce olimpik kabul edilmedi. Tokyo Olimpiyatları’nda ise olimpik kabul edilen bir branş oldu. Bizim için de mutluluk verici çünkü biz karateye altyapı, üstyapılarda özen gösteren bir kulübüz” diye konuştu.



 

Bu Yazıya Tepki Ver