’28 Şubat mağduruyum’ diyen HÜDA PAR’lının aynı yılda doğduğu ortaya çıktı

hüdapar
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

28 Şubat mağduru olduğunu iddia eden HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan Gülsüm Sena Kiraz Oktuay’ın 28 Şubat sürecinin yaşandığı 1997 yılında doğduğu ortaya çıktı.

AK Parti listelerinden Meclis’e giren ve Hizbullah ile bağlantılı olmakla eleştirilen HÜDA PAR’ın İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan Gülsüm Sena Kiraz Oktuay, ‘CHP’nin ve 28 Şubat zihniyetinin’ mağduru olduğunu iddia etti.

BirGün’den İsmail Arı’nın haberine göre Oktuay “CHP ve 28 Şubat zihniyetinin Müslüman kadınlara hayat hakkı dahi sunmadığı bir dönemde tesettürümle eğitim hayatımı devam ettirmek için mağduriyetler yaşadım ve onurlu duruşumu bozmadan hukuk fakültesinden mezun oldum” dedi. Oktuay “Tüm engellemelerin karşısında ailemin ve partimin desteğini gördüm. Bugün o zorlu yıllarda desteğini gördüğüm ailemin ve HÜDAPAR’ın yanında avukat kimliğimle duruşuma devam ediyorum” dedi.

Oktuay’ın açıklaması HÜDAPAR’ın sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

28 Şubat mağduru olduğunu iddia eden HÜDAPAR yöneticisi Gülsüm Sena Kiraz Oktuay’ın 28 Şubat sürecinin yaşandığı 1997 yılında doğduğu ortaya çıktı. Kadir Has Üniversitesi’nden mezun olan Oktuay İstanbul Barosu’nun kayıtlarına göre de kısa süre önce stajyer avukatlığa başladı.



Bu Yazıya Tepki Ver