kork14kupa2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sezonu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş, tarihi başarısını Vodofone Park’ta kutladı

GURURLAN BEŞİKTAŞ

Siyah-beyazlılar, dün statta düzenlenen muhteşem bir organizasyon ile şampiyonluk kupasına kavuştu. Konserler, lazer ve havai fişek gösterileri geceye renk kattı, kaptanlar kupayı havaya kaldırdığında coşku tavan yaptı

2020-21’de Süper Lig’de şampiyon olan ve Ziraat Türkiye Kupası’nı da müzesine götürerek tarihi bir başarı elde eden Beşiktaş dün taç giydi. Vodafone Park’ta düzenlenen kutlama organizasyonunda şampiyonluk kupasını kaldıran çifte şampiyonluğu doyasıya yaşadı. Tribünlerde yer alan 2000 civarındaki davetli de bu tarihi organizasyona tanıklık etti. Futbolcuların stada ulaşmasının ardından Beşiktaşlı sanatçılar mini konserler verdi.

EN BÜYÜK ALKIŞ YALÇIN’A

Havanın kararmasının ardından statta ışık ve lazer gösterileri yapılmaya başlandı. Daha sonra tek tek anons edilen futbolcular tribüne çıktı. En büyük alkışı Teknik Direktör Sergen Yalçın aldı. Beşiktaş’a şampiyonluk kupasını TFF Başkanı Nihat Özdemir verdi. Kupa, takım kaptanları Necip ve Atiba’nın ellerinde yükseldiği anda statta coşku tavan yaptı; havai fişekler patladı. Siyah-beyazlı oyuncular kupayla statta şampiyonluk turu attı.



Başkan Ahmet Nur Çebi, şampiyonluk kutlamalarında müjdeyi verdi:

HOCAMIZLA DEVAM EDECEĞİZ

Sergen Yalçın ile uzun yıllar çalışmak istediklerini vurgulayan Beşiktaş’ın 1 numarası, yeni sezonda maliyeti çok yüksek olmayan iyi bir takım kuracaklarının sözünü verdi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, hayatının en mutlu günlerini yaşadığını söyledi. Şampiyonluğa her zaman inandığını belirten Çebi, “Her şey çok güzel. Keyif alıyoruz. Bu iki tertemiz kupayı, camiamıza hediye ediyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına hemen başlayacağız. Fiyatı yüksek bir takım düşünmüyorum ama en iyi takımı kurmayı düşünüyorum” yorumunda bulundu.

BİZ AYNI YERDEYİZ

Sergen Yalçın’la göreve devam edeceklerini vurgulayan Çebi, “Hocamızı buraya gelmesi için çağıran bizim yönetimimiz. İlk gün ne söylediysek, bugün de dediklerimizde bir değişiklik yok. Umarım hocamızla önümüzdeki yıllarda da birlikte oluruz. İnşallah Ghezzal’de, Gomez ve Talisca’daki gibi olmayacak. Mevcut oyuncularım ve hocalarımla devam etmek istiyorum” dedi.

 

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver