59 kilometreyi bitirdi, 25’te kalp krizi geçirdi

11
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

19 Haziran’daki Dağyenice Ultra Maratonuna’da katılan ve 59 kilometrelik parkuru başarıyla tamamlayan 52 yaşındaki Çam, Kayseri’de son yarışına çıktı. Koşu esnasında fenalaşan emekli astsubayın ilk müdahalesini yarışa katılan doktorlar yaptı ama kurtarılamadı

Kayseri’de 5’inci Uluslararası Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu 25 K etabına katılan emekli astsubay Muammer Çam, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Yarışa Ankara’dan katılan 52 yaşındaki Çam, koşu sırasında fenalaştı. Yarışa katılan doktorlar tarafından Çam’a ilk müdahale yapılırken, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Çam’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

SAĞ SALİM TAMAMLADIM

Öte yandan, 19 Haziran’da Bursa Dağyenice Ultra Maratonu’na da katılan ve 59 kilometre koşan Çam, bir gün sonra sosyal paylaşım sitesinde şu ifadeleri kullanmıştı: “Dün koşulan 59K Dağyenice ultrayı 8:07’de sağ, salim tamamladım. 2 sene önce değil 59, 20 km bile koşmak benim için hayal idi. Zorlu parkurda beklediğimiz sağanak yağış olmayınca, bize de mis gibi bir zeminde gün boyu koşmak düştü:)”

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir