6. Uluslararası Bodrum Caz Festivali, Ayhan Sicimoğlu konseri ile sona eriyor

ayhan sicimoğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6. Uluslararası Bodrum Caz Festivali, Dibeklihan’da gerçekleşecek üç etkinliğin ardından 30 Haziran’da Bodrum Kalesi’ndeki konserle sona erecek.

Festivalin son günü, altı yıldır büyük bir kalabalık eşliğinde gerçekleşen proje ile sona eriyor. Festivalin “Büyükelçisi” Ayhan Sicimoğlu, yine Latin dünyasından önemli sanatçıları konuk ediyor.

Festivalin son dört konseri için hazırlanan tanıtım bülteninde yer alan program şöyle:

28 Haziran 2022, Salı 20:00

Prof. Dr. Nesrin Algan ile Mavi Caz ve İklim Üzerine Söyleşi | Moderatör: Özlem Oktar Varoğlu

İklim üzerine çalışmaları ile ünlü akademisyen ve Caz Derneği Yönetim Kurulu Üyesi de olan Nesrin Algan ile festivalin teması olan mavi caz ve iklim üzerine gerçekleşecek sohbet, Dibeklihan’da ve aynı anda Caz Derneği YouTube kanalında izlenebilecek.



28 Haziran 2022, Salı 21:30

TANİNİ Trio| Bilgin Canaz, Tahir Aydoğdu, Burçin Büke

Kendi alanlarında üç uluslararası virtüöz sanatçıdan oluşan ve Uluslararası Stratejik Vizyon Sahibi Sanatçı ödüllü Tanini Trio, müzikleriyle kültürler arası köprüler kuruyor. 2006 yılında kuruluşundan bu yana Tanini sayısız festival ve etkinliklerde konser ve dinletiler, güzel sanatlar liselerinde atölye çalışmaları gerçekleştirdi.

29 Haziran 2022, Çarşamba 21:30

Nefeli Fasouli Quartet feat. Dimitri Vassilakis ‘’Introspective’’| Rhodes Jazz Fest – Yunanistan

6. Uluslararası Bodrum Caz Festivali ile Rhodes Jazz Festival Kardeş Festival projesi kapsamında Nefeli Fasouli ve ekibi, Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde izleyicisiyle buluşacak.

30 Haziran 2022, Perşembe 21:00

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars

Festivalin son günü, 6 yıldır büyük bir kalabalığın eşliğinde gerçekleşen bir proje ile sona eriyor. Festivalin “Büyükelçisi” Ayhan Sicimoğlu, yine Latin dünyasından önemli sanatçıları konuk ediyor.

Turco-latino akımının öncüsü olan Ayhan Sicimoğlu’nun Latin All Stars projesi, üniversite yıllarından beri latin müziği hakkında yaptığı araştırmalar ve birikimleriyle günümüzdeki eğlenceli sahne performansını oluşturdu. Pop, funk ve latin ezgilerini özgün şekilde yorumlayan perküsyon sanatçısı Ayhan Sicimoğlu müzisyenliğinin yanı sıra yıllardır sunduğu gezi ve kültür programlarıyla da hayatın farklı renklerini öne çıkarıyor.

Konser biletlerinin 150 TL’den başladığı festival programı ve biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver