Ekrem İmamoğlu’ndan paylaşım: Ahmet Davutoğlu uyarıyor, dikkatle dinleyiniz

gercek-default
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, HaberTürk’de Fatih Altaylı’nın konuğu oldu. Kanal İstanbul’a ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Davutoğlu, ”Sayın Cumhurbaşkanı inadına Kanal İstanbul’u yapacağız, Haziran’da temel atacağız dedi. Bizim gölge kabinemiz var. Dedim ki, Ulaştırma Bakanlığına bakan arkadaşımıza ”Nasıl başlayacak, yatırım ihalesi yok. Sayın Cumhurbaşkanı alelacele kazma atıyorum diyor, ortada finansman yok. Olsada İstanbul’a ihanettir” ifadelerini kullandı..

Altaylı’nın ”Proje ortaya atıldığında AK Parti’deydiniz. Karşı çıkmadınız” söylemine yanıt veren Davutoğlu, ”Ben başbakanlığı aldığımda hükümet programında olduğu için bu projeyi saydım. Sonra brifingler aldım ve tatmin olmadığım için benim dönemimde Kanal İstanbul’a ilişkin hiçbir adım atılmadı” dedi.

İMAMOĞLU’NDAN PAYLAŞIM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Davutoğlu’nun sözlerini sosyal medya hesabından, ”Haziran’da Beton Kanal’ın temelini atmaya çalışanlar, çok ciddi yanlış içinde. Seçilmiş son Başbakan ve Gelecek Partisi Lideri Sn. Ahmet Davutoğlu uyarıyor. Dikkatle dinleyiniz” notuyla paylaştı.

 



Bu Yazıya Tepki Ver