7 can kurtardılar, kendilerini kurtaramadılar

polis7can2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da Demirtaş Barajı’nda yüzme bilmemesine rağmen suya giren baba Abdallah Hamza, çırpınan 3 çocuğunu kurtarsa da kendisi boğuldu. Kahramanmaraş’ta Kısıklı Vadisi’ndeki gölde ise Sedat Deveci, boğulmak üzere olan akrabası kadın ile 3 çocuğunu sudan çıkardı. Ama kendisi sulara gömüldü

Bursa ve Kahramanmaraş’ta birbirine benzeyen iki olay acı sonla bitti. Bursa’nın Osmangazi ilçesindeki Demirtaş Barajı’nda ailesiyle birlikte baraj kenarında piknik yapan Abdullah Hamza’nın 3 çocuğu oynamak için suya girdi. Bir süre sonra çocuklar suda çırpınmaya başladı. Durumu fark eden Abdullah Hamza, çevredekilerin de yardımıyla çocukları sudan çıkardı. Yüzme bilmediği belirtilen Abdullah Hamza ise bir süre sonra gözden kayboldu. Sualtı Grup Amirliği’ne bağlı dalgıç polisler Hamza’nın cansız bedeni bularak sudan çıkardı.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Kahramanmaraş’ta Sedat Deveci (42), serinlemek için girdikleri gölde çırpınan akrabası D.B. (31) ile 3 çocuğunu kurtardı, ancak kendisi boğuldu. Onikişubat ilçesinde Kısıklı Vadisi’ndeki göle serinlemek için giren D.B., ile çocukları V.B., (11), D.B., (8) ve A.B. (7) bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Göl kenarında bulunan akrabaları Sedat Deveci, yardıma koştu. Deveci, D.B. ve 3 çocuğunu tek tek kıyıya çıkardı, ancak kendisi gözden kayboldu. Kurtarma ekipleri Sedat Deveci’nin cansız bedenine ulaştı.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir