İYİ Partili Dervişoğlu’ndan Doğu Perinçek’in suikast iddiasına yanıt

gercek-default
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in hakkında söylediği “Bana suikast düzenleyen ekibin başında İYİ Parti milletvekili Müsavat Dervişoğlu vardı” iddiasına cevap verdi.

Gazeteci İsmail Saymaz, KRT TV’de Şimdiki Zaman programında Doğu Perinçek’in akşam saatlerinde ortaya attığı iddiayı bugün kendisine söylediğini yarın çıkacak Sözcü gazetesinde özel haberi olduğunu ifade etti.

Dervişoğlu’nun Perinçek’in iddialarıyla ilgili İsmail Saymaz’a yaptığı açıklama:

“Müsavat Dervişoğlu’nu bugün aradım. Müsavat Bey ne düşünüyorsunuz? Diye sordum. “Bu daha önce de hakkımda yapıldı. Doğu Perinçek bunu daha öncede yaptı. 2009 yılında hakkında haber oldu. O zaman İzmir Belediye Başkan adayıydım.

Hakkımda bu açıklamalar yapılınca ben de basın toplantısı yaptım. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyledim. O günlerde bu unutuldu. Google’a girseniz Doğu Perinçek’e suikast düzenlemek istemeyen kimse kalmamış. Mehmet Eymür, Kaşif Kozinoğlu, Mehmet Ağar, ben…

Sadece Doğu Perinçek’e değil eşine, çocuğuna herkese suikast düzenlemişiz. Nedense bütün suikastlerde yarım kalıyor kimse başaramıyor. Bu da onun şansı olsa gerek. Doğu Perinçek’in iddiaları muteber değildir. Adımı anarsa suç duyurusunda bulunacağım. ”



PERİNÇEK’E FABRİKATÖR GÖNDERMESİ

Öte yandan İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’ın hakkındaki suikast iddiasının ardından sosyal medya hesabındnan yaptığı açıklama ile Perinçek’i isim vermeden şöyle hedef aldı: “Demek ki “Fabrikatöre” yeni bir görev vermişler. Bu durumda onu fabrika ayarlarına döndürmek bize düşer.”

 

 İsmail Saymaz’ın KRT TV ekranlarında paylaştığı o belge:

 

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver