Bodrum’da Türk-Rus işbirliği

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde kritik askeri iş birliklerine gidebileceği konuşulan Rusya ile Türkiye arasında ticari ilişkiler farklı alanlarda da sürüyor. Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcılar tarafından Bodrum’da 83 milyon dolar yatırımla bir spor ve eğlence kompleksinin hayata geçirileceğini dile getirdi.

Yazılı açıklamada, “Bodrum Arena ismini alacak dev kompleks, Rusya-Türkiye İş Konseyi’nin aktif desteği, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) iş birliğiyle kurulan Sportİnvest Bodrum AŞ tarafından inşa edilecek. 75 bin metrekarelik alana kurulacak kompleksin inşaatına 5 ay içerisinde başlanacak. Komplekste hokey pistleri, halka açık paten alanları, gösteri merkezi, kongre, konferans ve sergi salonları, spor mağazaları, yemek alanları gibi bölümler bulunacak” ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan tesiste hokey, artistik patinaj ve diğer buz disiplinlerinde yarışmalar ile kitlesel kültür, eğlence etkinlikleri de düzenleneceği vurgulandı. Yıl boyunca hizmet vermesi planlanan komplekste konserler ve açık hava etkinlikleri de düzenlenebilecek.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir