Yenidoğan’da hak sahipleri evlerine kavuştu

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıgöl-Yenidoğan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde mutlu son. Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi anahtar teslimi törenine katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçede devam eden kentsel dönüşüm projelerinin hızla bitirileceğini söyledi

Kentsel dönüşüm konutları, Gaziosmanpaşa’da hak sahipleriyle buluşmaya devam ediyor. TOKİ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde anahtar teslimi başladı. 796 konut, 13 dükkân ve bin 39 araç kapasiteli kapalı otoparkın yer aldığı projede hak sahipleri depreme dayanıklı, güvenli, yeşil alanlara ve otoparka sahip evlerine kavuşmanın heyecanını yaşadı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da hak sahiplerine anahtarlarını teslim ederek, vatandaşların sevincine ortak oldu.

813 KONUT BİTME AŞAMASINDA

Usta, “Vatandaşlarımızın sabrı, duası ve desteği, çalışan arkadaşlarımızın büyük bir gayretiyle Çevre Şehircilik Bakanlığı’mızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleriyle Sarıgöl’de, 796 konutluk projeyi tamamlamış olmanın mutluluğu yaşıyoruz. Bizim mutluluğumuzun yanında burada oturacak hak sahibi olan komşularımızın mutluluğu bizi daha da çok mutlu ediyor. Bağlarbaşı Mahallemizde 7B projemiz bitme aşamasına geldi. İnşallah 2022 yılbaşlarından itibaren de 813 konutluk projeyi büyük bir hızla hızıyla tamamlamaya çalışıyoruz” dedi.

 



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir