Yardım elimiz mazlumların üzerinde

Mehmetçik barış Pınarı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Barış Pınarı bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan Türk askeri ihtiyaç sahiplerine yardım kolileri dağıttı. Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Batı Afrika ülkesi Mali’nin başkenti Bamako’da yaşayan yetimlere kurban etleri dağıtırken ayni ve nakdi yardımda bulundu.

Dünyanın dört bir yanına yardım elini uzatan Türkiye, ihtiyaç sahiplerine derman olmaya devam ediyor. Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Batı Afrika ülkesi Mali’nin başkenti Bamako’da yaşayan yetimlere el uzattı. Türkiye’den gönderilen yardımlarla kesilen kurbanlıklardan elde edilen etleri Mali’de ihtiyaç sahiplerine dağıtan dernek gönüllüleri, yine hayırseverlerin bağışladığı nakdi yardımları da Bamako’da yaşayan yetimlere ulaştırdı.

MSB AÇIKLAMA YAPTI

Bamako’daki yetimhaneleri ziyaret eden, kırsal alanda yaşamını sürdüren yetim ve öksüz çocukların evlerine giden dernek gönüllüleri,yardımların yanı sıra çocuklara da balon ve şeker dağıttı. Mehmetçikler de Barış Pınarı bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım faaliyetlerinin devam etti. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesinde devam eden yardım faaliyetlerine ilişkin açıklama yaparken fotoğraflara da yer verdi.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir