3 dizi veda ediyor

sefirin kızı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni tip koronavirüs salgınının etkisiyle bir çok dizi istediği reytingleri elde edemezken özellikle son dönemde reytinglerinde düşüş yaşanan 3 dizi final kararı aldı. Sefirin Kızı, Baraj ve Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizileri final kararı alırken, 7 dizi de sezon finali yapacağını duyurdu.

Bir zamanlar reyting rekortmeni Sefirin Kızı adlı dizide, Neslihan Atagül diziden ayrılmış ve yerine Tuba Büyüküstün gelmişti, Ancak söz konusu değişimin ardından dizi istenilen reytingi yakalayamadı. Uraz Kaygılaroğlu’nun da diziden ayrılmasıyla final kaçınılmaz oldu. Sefirin Kızı dizisi 11 Mayıs Salı akşamı son bölümüyle izleyici karşısına çıkara final yapacak.

Final yapacak bir diğer dizi ise Baraj dizisi olacak. İlk başladığı zaman çok büyük ilgi çeken dizi pandemi nedeniyle ekranlara bir müddet ara vermek zorunda kaldı. Daha sonra kaldığı yerden devam eden dizi bir türlü istenilen başarıyı elde edemedi. Baraj dizisi de 30. bölümde ekranlara veda edecek olan diziler arasında yerini aldı.

Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi de ekranlara veda edecek olan diziler arasında yer alıyor. 15 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan son bölümüyle dizi televizyon ekranlarına veda ediyor.

Bu Yazıya Tepki Ver