Kore yolculuğu Küçükçekmece’de sona erdi

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzledikleri bir Kore filminin ardından bu ülkeye gitme kararı alan 2’si kardeş, 3 çocuk ”Piknik yapacağız” diyerek evden çıktı. Akşam eve dönmeyince aileleri polise haber verdi. İlk olarak Avcılar’da izine rastlanan kızlar, özel polis ekipleri tarafından Küçükçekmece’de bulundu.

Hadımköy’de önceki gece kaybolan 2’si kardeş 3 kız çocuğu Küçükçekmece’de bir lunaparktaki tuvalet girişinde bulundu. Ailelerinden ”Piknik yapacağız” diyerek izin alan Eslem Tuana Yüksel (15), Efsa Yüksel (13) ve Nazar Memiş (11) isimli 3 kız çocuğu, akşam dönmeyince paniğe kapılan aileleri polise haber verdi. Eve gelen polis ekipleri de güvenlik kameralarını inceleyerek çocukları bulmak için çalışma başlattı. Çocukların ilk olarak izine Avcılar’da rastlandı. 3 kız Avcılar’da belediyeye ait tuvaletteki görevli personelin dikkatini çekti.

AİLELERİNE TESLİM EDİLDİLER

Tuvaletteki görevli personelin bilgi vermesi üzerine bölgeye gelen özel ekipler, çocukların gidebileceği güzergahlar üzerinde çalışma yaptı. Ekiplerin yaptığı incelemelerin ardından çocuklar Küçükçekmece’de bir lunaparktaki tuvalet girişinde bekledikleri sırada bulunup, ailelerine teslim edildi. Pedagog eşliğinde dinlenen çocukların, ilk ifadelerinde izledikleri Kore filminin etkisinde kalarak Kore’ye gitmek için evden kaçtıklarını ve geceyi de Avcılar sahilde uyuyarak geçirdiklerini söyledikleri öğrenildi.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir