Beylikdüzü’nde klasik müzik rüzgârı esiyor

piyano-müzik
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beylikdüzü Belediyesi’nin bu yıl yedincisini düzenlediği Beylikdüzü Klasik Günleri, tüm hızıyla sürüyor. Türkiye’nin farklı noktalarında etkisini gösteren orman yangınlarına ithafen “Orman Hayattır” temasıyla başlayan festivalin ikinci gününde, 11 Ağustos akşamı, Duo Blanc & Noir isimli piyano ikilisi Selin Şekeranber ve Yudum Çetiner, geleneksel Türk müziğini ve klasik batı müziğini harmanlayan renkli ve orijinal bir müzikal anlayışla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

7 Beylikdüzü Klasik Günleri, klasik müzikseverleri Beylikdüzü’nde buluşturmaya devam ediyor. Türkiye’nin farklı noktalarında etkisini gösteren orman yangınlarına ithafen “Orman Hayattır” temasıyla başlayan festivalin ikinci gününde, 11 Ağustos akşamı, saat 21.00’de Beylikdüzü’nde Duo Blanc & Noir isimli piyano ikilisinin “Kadife Bir Gece Bu” isimli konseri gerçekleşecek.

Geleneksel Türk müziği ile klasik batı müziğini harmanlayan renkli ve orijinal bir müzikal anlayışla Türkiye klasik müzik tarihine kalıcı bir başarı kazandıran piyanistler Selin Şekeranber ve Yudum Çetiner Beylikdüzü’nde unutulmaz bir gece yaşatacak. Pandemi tedbirleri kapsamında alana girişlerin kontrollü olarak yapıldığı konser alanında oturma düzeni de sosyal mesafe kuralına uygun olarak oluşturulacak.

TARİH: 11 Ağustos 2021 Çarşamba
SAAT: 21:00
YER: Yaşam Vadisi “6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi”
ADRES: Yaşam Vadisi 1 Etap, Adnan Kahveci Mahallesi – Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Kışla
Caddesi ve Derviş Eroğlu Caddesi arası Beylikdüzü – İstanbul

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir