Asansör boşluğundaki ölüm sırrını koruyor

adliyeasansor3
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beylikdüzü’nde kaybolan ve yaşadığı apartmanın bodrum katında baygın halde bulunan 2,5 yaşındaki kız çocuğu yaşamını yitirdi.

İstanbul ilçesi Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi Sütçü İmam Sokak’taki yaşadıkları evin önünde gözden kaybolan 2,5 yaşındaki Zümra Nur Şenyurt’un ailesi durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri mahalle sakinleriyle birlikte kız çocuğunu aramaya başladı. Bir süre sonra yaşadıkları apartmanın bodrum katında baygın halde bulunan Zümra Nur Şenyurt, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Küçük kız, hastanede kurtarılamadı.

PARKTAN DÖNDÜKTEN SONRA

Annesiyle parktan döndükten sonra apartmanın önünde aniden kaybolan Zümra Nur için ihbarda bulunuldu. Olay yerine gelen ekipler, Zümra Nur’un annesi Emine Şenyurt’tan bilgi aldı. Binada ve çevrede arama yapan ekipler, küçük kızı kaybolduğu apartmanın asansör boşluğunda baygın olarak buldu. Zümra Nur, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Şüpheli bir durum yoktu

Çocuğunu yaralı olarak gören anne ise gözyaşlarına boğuldu. Anne Emine Şenyurt, olayla ilgili, ” Diğer çocuğumla ilgilenirken döndüğümde Zümra yoktu. Şüpheli bir durum yoktu” diye konuştu.



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir