Kavuncu saldırısına büyük tepki: “Neymiş bu “gizlilik” Süleyman Soylu? Anlat da öğrenelim!”

bugra kavuncu2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya, Halk TV stüdyolarından ayrıldığı sırada uğradığı saldırı sonrası çok sayıda isimden tepki geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “İYİ İNSANLARI SUSTURAMAYACAKSINIZ!” diyerek tepki gösterdi.

CHP Milletvekili Alpay Antmen ise yaptığı paylaşımda “2019’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ve İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun korumalarının neden kaldırıldığını sorduğumda yanıt olarak “Konunun gizliliği” demişti. Neymiş bu “gizlilik” Süleyman Soylu? Anlat da öğrenelim!” diye yazarak soru önergesini ve cevabı yayınladı.

Ekrem İmamoğlu: İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yönelik yapılan saldırıyı kınıyorum. Sorumlular bir an önce yakalanmalı ve yargı önüne çıkarılmalıdır.



Mansur Yavaş: İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Sn. Buğra Kavuncu’ya yönelik düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyor, bu çirkin saldırının fail ya da faillerinin en kısa sürede yargı önünde hesap vermelerini diliyorum.

Tunç Soyer: İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Sn. Buğra Kavuncu’ya katıldığı program çıkışında gerçekleştirilen provokatif saldırıyı kınıyorum.

Canan Kaftancıoğlu: İyi Parti İstanbul İl Başkanı, çok kıymetli mevkidaşım Buğra Kavuncu’ya yapılan saldırı da öncesinde yapılmış diğer saldırılar gibi kabul edilemez. Saldıranlardan ziyade saldırtan anlayıştan hesap soracağız!
Sevgili Başkanım geçmiş değil gelecek olsun.

Ali Mahir Başarır: Ne yazık ki ülkemiz siyasetinde hakim olan nefret söylemlerinin yansıması şiddet eylemi olarak karşımıza çıkıyor. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya Halk TV önünde yapılan alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum.

Lütfi Türkkan: Kahpelik diz boyu. Buğra Kavuncu’ya attırdığınız o yumruk ile bir kez daha ne kadar şeref ve haysiyet fukarası olduğunuzu tescil ettiniz.

Müsavat Dervişoğlu: İstanbul İl Başkanımız Buğra Kavuncu’ya yöneltilmiş kahpe saldırıyı şiddetle kınıyor, bu alçaklıklara zemin hazırlayan kirli ve şaibeli siyasi üslubun müsebbiplerini lanetliyorum.

Yavuz Ağıralioğlu: İstanbul İl Başkanımız Buğra Kavuncu’ya yapılan alçak saldırı, ancak korkakların işidir. Bu adi işler bumerang gibidir. Döner eninde sonunda yapanı, yaptıranı vurur! Siyaset, kirli dile ve nefret dolu üsluba teslim olmamalı, siyaset iklimimiz bir şiddet sarmalına girmemelidir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir