Biraz saygı göster Joe

9d8ce636-c7fb-419b-b23b-d104c15aa51d
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD başkanının bu hareketi Amerikalı gaziler ve Cumhuriyetçi politikacılar arasında öfkeye yol açtı. Ulusal ve sosyal medyada Joe Biden hakkında kavgada söylenmeyecek kadar ağır yorumlar yapılıyor

ABD Başkanı Joe Biden’ın aldığı her nefes, attığı her adım bir skandala dönüşüyor. Son olarak Kabil’deki intihar saldırısında öldürülen 13 ABD askerinin cenazelerinin Dover Hava Üssü’ndeki dönüş törenini çığırından çıkardı. Biden, askerlerin ABD topraklarına ‘onurlu bir şekilde nakledilmesini’ izlerken saatini kontrol edince gaziler ve muhafazakarlardan çok ağır tepkiler aldı.

SENİ SIKIYOR MU JOE

Çöl Fırtınası Ordusu gazisi Samuel Williams, “Joe Amerikan kahramanlarına biraz saygı göstermek zorunda kaldığı için rahatsız olmuş gibi görünüyor” diye yazdı. Daily Wire editörü Ian Haworth, “Joe Biden saatine baktı mı? Tüm bu kaçınılabilir ölüm seni sıkıyor mu Joe?” tweet attı. Dış politika analisti ve Margaret Thatcher’ın eski yardımcısı Nile Gardiner, “Amerika’nın savaş kahramanlarına saygılarınızı sunmaktan daha önemli bir şey yoktur, Sayın Başkan” diye azarladı.

DAHA İYİ İŞİN Mİ VAR?

Donald Trump’ın eski özel asistanı Boris Epshteyn ise “@joebiden, beceriksizliği nedeniyle öldürülen Amerikan Kahramanlarının onurlu transferi sırasında saatini kontrol ediyor. Aşağılık. Şimdi istifa edin” diye tweet attı. Texas senatörü Ronny Jackson ise “Görünüşe göre Başkomutanımızın, nöbetinde ölen 13 asker üyesini onurlandırmaktan daha iyi yapacak işleri var mı? İğrendim! Allah bu kahramanlara ve sevenlerine sabır versin. Daha iyisini hak ettiler” diye yazdı.



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir