Pereira zaman istedi

fenerbahçe antrenman
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe teknik direktörü yoğun maç trafiğinin kendilerini zorladığını belirtti ve “Bitiricilik çalışmamız lazım ama süre olmadığı için sadece toparlanma idmanı yapabiliyoruz” dedi.

SARI-lacivertliler, Giresunspor engelini 2-1’lik skorla aşarken sergilenen futbol tatmin etmedi. Teknik Direktör Vitor Pereira, camiadan süre ve sabır istedi. Fenerbahçe’nin hocası, yoğun maç trafiği, seyahatler ve sakatlıklar nedeniyle antrenman yapacak zaman bulamadıklarını söyledi. Pereira, “Bitiricilik çalışma imkânımız yok, çünkü o az sürede toparlanma ve dinlenme antrenmanları yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

ADAPTASYON ŞART

SAKAT futbolcuların fiziksel olarak daha iyi dönmelerini beklediğini vurgulayan Pereira, “Frankfurt maçı hem mental hem de fiziksel açıdan bizi yordu. İsterim ki her zaman öyle enerji gösterelim. Ama bunu yapabilmek için kadronuzda bütün oyuncuların oynamaya müsait olması ve iyi toparlanmaları lazım. Bu tempoya adaptasyon gerekiyor. Adapte olduktan sonra o güçlü performansı göstereceğiz” diye konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir