Bahçeli: “Arkadaşlarımı Anadolu’ya gönderiyorum.” Kılıçdaroğlu: “Memnun oluruz, inşallah yaparlar”

devlet bahçeli kemal kılıçdaroğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP lideri Bahçeli’nin “CHP’nin gizli gündemini ifşa etmek amacıyla arkadaşlarımızı Anadolu’ya gönderiyorum” sözlerine yanıt veren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Memnun oluruz, inşallah yaparlar. Belki oradaki insanların ne durumda olduğunu görebilirler. Demek ki Cumhur İttifakı’nın ortağına da yol gösteriyoruz” karşılığını verdi

CHP’NİN GERÇEK YÜZÜNÜ ANLATACAĞIZ

“Adım adım 2023, il il Anadolu teması ile herkese ulaşacağız” diyen MHP lideri Devlet Bahçeli’nin hedefinde Cumhuriyet Halk Partisi vardı. Bahçeli, “CHP’nin gerçek yüzünü her zeminde, her yöremizde anlatacağız. Bilhassa 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin en fazla oy aldığı 131 seçim bölgesinde HDP ile ittifakını, terörle mücadele karşı gelişini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le bağını koparışını tek tek CHP’ye oy veren milli insanlarımızla paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

BELKİ İNSANLARIN HALİNİ GÖRÜRLER

Parti grubunda Bahçeli’nin sözlerine karşılık veren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Bugün sayın Bahçeli CHP ne yapıyor diye Anadolu’ya milletvekillerini göndereceğim demiş. Memnun oldum. Bir pazara, ayakkabı tamircisine gitsinler, CHP ne yapıyor diye sorsunlar. Gerçekten CHP ile gurur duyuyorum. Demek ki Cumhur İttifakı’nın ortağına da yol gösteriyoruz. Gir milletin arasına ve gerçekleri gör diyoruz. İnşallah yaparlar. Belki oradaki insanların ne durumda olduğunu görebilirler” şeklinde konuştu.

BÜROKRATLARA BİR UYARI DAHA



Bütün sorunların kaynağının adaletsizlikten olduğuna vurgu yapan Kılıçdaroğlu, “15 Temmuz darbe girişimi oldu. Hep beraber mücadele ettik ama birileri 15 Temmuz’u Allah’ın bir lütfu ilan edip, milletin boynunda boza pişirmeye başladı. 125 bin 678 kişi kararnameyle görevden alındı. Hakkında takipsizlik kararı verenler, AYM tarafından ‘evet burada bir suç yoktur, göreve iadesi gerekir’ diye karar verilenlerin tamamını göreve iade edeceğiz. Biraz sabretsinler, geliyor gelmekte olan. Mahkeme kararlarını uygulamayan bürokratlar talimatı kimden aldılarsa, aynı şeyi yapmasınlar. Yaptıkları takdirde onları devletin bürokrasisi içinde tutmayacağım” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir