GERÇEK BAKIŞ: Tezkeredeki yabancı asker kim?

gercek
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gerçektivi ekranlarının artık vazgeçilmez programı olan ve gerçektivi takipçilerinden yoğun ilgi gören “Gerçek Bakış”, kendi saatinde izleyicileriyle buluşuyor. Bu gece de Gerçek Bakış yine dolu bir gündem programı ile karşınızdaydı.

Saat 21.00’de ‘gerçek bakış’ta Ali Tarakcı’nın konuğu Milli Savunma Bakanlığı Eski Genel Sekreteri Ümit Yalım oldu.

Yalım programda tezkere ilgili çok önemli bir iddiada bulundu. Yalım, “Yabancı asker tezkereye sonradan konuldu ve bir türlü açıklanmadı. Ben söyleyeyim bu askerler Yunan askeri. Türkiye’nin Ege’deki adalarında Yunanistan askeri var. Ve Türkiye’de konuşlu 14 Yunanistan üssü var. Bunu açıklasınlar

Tezkeredeki yabancı asker maddesi 17 yıldır Türk toprağındaki Yunan askerlerine meşruiyet kazandırmak için bir manevra diye düşünüyorum. Bu adalara kasten kaya parçası diyorlar. En küçüğü İstanbul’daki Büyükada kadar.

Bu adalarda Yunan belediyeleri var. İzmir, Aydın ve Muğla sınırlarındaki 17 ada ve bir kayalığımızda artık sadece Yunan varlığı var. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Adalar Belediye Başkanı ise Erdem Gül… Ama İzmir, Aydın ve Muğla’da durum böyle değil. Büyükşehir Belediye Başkanı Türk vatandaşı, ama bu adaların belediye başkanı Yunan vatandaşı… İçleri Bakanı Süleyman Soylu niye buraya kayyum atamıyor, niye bunları görevden almıyor” dedi.

gerçektivi youtube kanalına abone olarak, herkesten önce, programlar konusunda bilgi sahibi olabilir, canlı yayınları takip edebilirsiniz.



gerçektivi YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

gercektivi youtube kanalımıza abone olmayı, videolarımızı beğenmeyi ve destek olmayı unutmayın.

GERÇEK BAKIŞ’ı izlemek için;

 

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir