AK Partili Kürşat Kılıç: “Bayıltıldım, komplo kuruldu”

Kürşat Kılıç
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettikten sonra uyuşturucunun etkisiyle sızdığı iddia edilen Kürşat Kılıç, açıklama yaptı. Kendisine bayıltılarak komplo kurulduğunu öne süren Kılıç, masanın üzerindeki malzeme ve çekmecesindeki uyuşturucuların başkası tarafından konulduğunu iddia etti.

Kılıç, bir süre önce işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Kılıç’ın istifasının ardından ortaya çıkan video kayıtlarında uyuşturucu kullandığı iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Halk TV’de gazeteci İsmail Saymaz imzasıyla yayınlanan videoda, Kılıç olduğu iddia edilen kişinin uyuyakaldığı masanın çekmecesinde mavi bir poşet içerisinde uyuşturucu madde ve hassas tartı, masanın üzerinde ise uyuşturucu çekmekte kullanılan pipo olduğu görülüyordu.

AK Partili Kürşat Kılıç görüntüler ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kendisine bayıltılarak komplo kurulduğunu öne süren Kılıç, masanın üzerindeki malzeme ve çekmecesindeki uyuşturucuların başkası tarafından konulduğunu iddia etti.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir