Mustafa Destici’den İçişleri Bakanlığı’nın İBB kararına destek

mustafa destici
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İçişleri Bakanlığı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi hakkında başlattığı özel teftiş soruşturmasına destek verdi.  Direkt İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında açılan bir soruşturmanın bulunmadığını söyleyen Destici, “Yönetici kadrosunu çıkarsınlar, kaç tanesi HDP kontenjanından gelmiş görünür. Bu İzmir Büyükşehir Belediyesi için de geçerli. Bir inceleme yapılsa bunlar da ortaya çıkar. HDP listelerinden işçi alındığı kesindir” diye konuştu.

“Bu İzmir Belediyesi için de geçerli”

BBP lideri Destici, İçişleri Bakanlığı’nca İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve şirketlerinde işbaşı yaptırılan personelden bazılarının terör örgütleriyle iltisaklı-irtibatlı olduğu iddiasıyla teftiş başlatılmasıyla ilgili anormal durum olmadığını söyledi. İddia varsa bakanlığın bunu sorgulayabileceğini belirten Destici, şöyle konuştu:

“Burada direkt belediye başkanına açılmış bir soruşturma yok. Bu işe alımlarla ilgili var. Yönetici kadrosunu çıkarsınlar, kaç tanesi HDP kontenjanından gelmiş görünür. Bu İzmir Büyükşehir Belediyesi için de geçerli. Bir inceleme yapılsa bunlar da ortaya çıkar. HDP listelerinden işçi alındığı kesindir. ‘Kimsenin ekmeği ile oynamayacağım’ diyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 15 bin kişiyi işten çıkardığını öğrenmiş olduk. Bu işçilerin bağlı olduğu sendikada Hak-İş Konfederasyonu’dur. Hak-İş Genel Başkanı, Kılıçdaroğlu’ndan randevu istedi. Kendisi de ona randevu vermedi. Demek ki randevu verilemiyormuş.”

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir