İETT otobüsünü bariyerler de durduramadı: 7 Yaralı

iett kaza
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçeşehir Boğazköy – Bakırköy hattında çalışan İETT Otobüsü, sefer halinde iken Sefaköy yakınlarında tekeri patlayarak bariyerlere çarptı. Hızı dolayısıyla bariyerleri aşan ve İstanbul Atatürk Havalimanı sınırlarını belirleyen demir korkuluklara çarparak durabilen otobüste şoför dahil 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Sadettin Güvercin’in kullandığı 146 sefer sayılı Boğazköy Mahallesi – Bakırköy hattına ait İETT otobüsü, Sefaköy durağından yolcu aldıktan kısa bir süre sonra sağ ön lastiği patladı. Bariyerleri kırıp aşan otobüs yeşillik alandaki Atatürk Havalimanı’nın demir korkuluklarına yaslandı. Kapıların açılmaması üzerine yolculardan biri çekiçle otobüsün camları kırdı. Kazadan yara almayan yolcular hemen otobüsün içinden çıkarken yaralanan yolculardan bazılarını da vatandaşlar otobüsün içinden tahliye etti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, polis ve itfaiye sevk edildi. Yaralandığı için otobüsün içinden çıkamayan yolcular itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışması ile sedyeye alınarak otobüsün kırılan camından çıkarıldı.

Bu Yazıya Tepki Ver