AK Parti’den art arda Kılıçdaroğlu açıklamaları

kemal-kılıçdaroğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “zamlar geri çekilene kadar elektrik faturalarını ödemeyeceğine” yönelik ifadeleri AK Parti cenahında tepkilere neden oldu. Gün boyu açıklamalar yapan siyasilere son olarak AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ve AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık eklendi., “Kılıçdaroğlu’nun çağrısı, kamu düzenini bozmaya ve suça teşvik etmeye yöneliktir. Asla ve kat’a kabul edilemez.” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “zamlar geri çekilene kadar elektrik faturalarını ödemeyeceğine” yönelik ifadelerine ilişkin olarak yazılı açıklama yaptı.

AKBAŞOĞLU: “HDP VE CHP KAOS ÇİZGİSİNDE BULUŞTU”

AK Partili Akbaşoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Kılıçdaroğlu’nun çağrısı, kamu düzenini bozmaya ve suça teşvik etmeye yöneliktir. Asla ve kat’a kabul edilemez. Kandil’in çağrısı üzerine sokağa çıkma çağrısında bulunan HDP ile CHP’nin, kaos çizgisinde buluştuğu görülmektedir. Milletimizin sıkıntılarını giderecek olan parti AK Parti’dir. Bu konuyla ilgili samimi çalışmalarımızı da ortaya koyuyoruz. Dolayısıyla, CHP’nin siyasi rant devşirmeye dönük bu girişimi, milletimiz tarafından boşa çıkartılacaktır.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Kuyumcular, Lokantacılar ve Terziler esnaf odalarına ziyarette bulundu. Esnafın, elektrik fiyatlarından dolayı yaşadıkları sıkıntıları kendilerine aktardığını dile getiren Çalık, faturalardaki yeni düzenleme ile ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının çalışma yürüttüğünü, kendilerine gelen istek, talep ve önerileri Bakan Fatih Dönmez‘e ilettiklerini belirtti.

ÇALIK: CHP İÇİNDE ‘DUR’ DİYECEK HİÇ Mİ YÜREKLİ, SAĞDUYULU BİR KİŞİ YOK?”



CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Aralık’ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar hiçbir elektrik faturasını ödemeyeceği” sözlerine tepki gösteren Çalık, “Bu, şirazeden çıkmış ölçüsüz bir sözdür. Milletimiz bu provokasyona gelmez” dedi. Çalık ayrıca “Bu freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı savrula savrula tehlikeli gidişe CHP içinde ‘dur’ diyecek hiç mi yürekli, sağduyulu bir kişi yok?” sorusunu yöneltti.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir