Dağ fare doğurdu ! İndirim beklenen toplantıdan “zaten destekliyoruz” listesi çıktı

fatih dönmez
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik dağıtım şirketlerinin üst düzey yöneticileriyle yarın bir araya geldiği toplantının ardından konuştu. Toplantıdan beklenen, vatandaşın yükünü hafifletecek indirimdi ancak Bakan Dönmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirmek ve vatandaşa yönelik devlet desteklerini sıralamakla yetindi.

Bakan Dönmez, Türkiye genelinde 21 dağıtım şirketinin temsilcileriyle bugün saat 14.00’te Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında, son yıllarda yapılan altyapı yatırımları ve mevcut durumu görüştü.

Görüşme kapsamında, yangın, sel, deprem ve yoğun kış koşulları gibi olası afet durumlarında şirketlerin planları ve yol haritaları masaya yatırıldı.

BAKANIN “VERİMLİ” DEDİĞİ TOPLANTIDAN VATANDAŞA PAY YOK !

Şirket yetkililerinden 2022’de yapılacak yatırımlar hakkında bilgi aldığı toplantı sonrasında açıklama yapan Bakan Dönmez, toplantı için “Bizim açımızdan oldukça verimli bir toplantı oldu” dedi.

BEKLENTİLER İNDİRİMDİ, “DEVLET DESTEKLERİNİ” SIRALAMAKLA YETİNDİ



Bakan Dönmez açıklamalarının devamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektrik ve doğal gaz zamlarına ilişkin açıklamalarına sert yanıtlar verdikten sonra, devletin akaryakıt ve doğal gaz için verdiği destekleri sıralamakla yetindi.

Toplantı sonrasında basın mensuplarının soruları kabul edilmedi.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir