Avcılar’da yine ihale operasyonu ! Eski başkan Handan Toprak gözaltına alındı

handan toprak
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Avcılar Belediyesi’nde bazı ihalelere fesat karıştırılarak kamunun zarara uğratıldığı iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aranırken polise teslim olan ve tutuklanan eski Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Burçin B.’nin ardından bu kez de Avcılar Eski Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ve Avcılar Belediyesi’nde görevli 15 kişi de gözaltına alındı.

thumbnail
İlgili Haber
Avcılar eski Belediye Başkanı Handan Toprak tutuklandı

İstanbul merkezli soruşturmada “ihaleye fesat karıştırma ve resmi belgede sahtecilik” suçlamasıyla 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Avcılar eski belediye başkanı Handan Toprak Benli de gözaltına alındı.

thumbnail
İlgili Haber
Avcılar Belediyesi’ne ihale soruşturması: 17 Gözaltı
thumbnail
İlgili Haber
Eski Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Burçin B. tutuklandı

Operasyonu; Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri düzenledi.

“Örgütlü Olarak İhaleye Fesat Karıştırma” ve “Resmi Belgede Sahtecilik” suçlarından ötürü aralarında Avcılar Belediyesi görevlilerinin de bulunduğu 27 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı. Ankara, Antalya, Tekirdağ ve Balıkesir İlleri’nde çok sayıda adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyonda Avcılar Eski Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ve Avcılar Belediyesi’nde görevli 15 kişi de gözaltına alındı.

2019 SEÇİMLERİNDE DSP’DEN ADAY OLMUŞ, İMAMOĞLU’NA REST ÇEKMİŞTİ

2019 Seçimlerinde, CHP’den aday gösterilmeyen Handan Toprak Benli DSP’den aday olmuş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Son uyarımdır! Çekil’ çağrısına Twitter hesabından “Çekilmiyorum ne yapacaksınız? Vuracak mısınız?” diyerek Ekrem İmamoğlu’na rest çekmişti.



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir