Kılıçdaroğlu: Gel kardeşim, koyalım sandığı

Kemal Kılıçdaroğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhur İttifakı’nın yeni anayasa hazırlıklarına ilişkin konuştu. Kılçdaroğlu, “Mutfaklarda yangın var. Bir an önce seçime gidilmesi lazım. Niye milletin iradesinden korkuyoruz? Milletten korkulur mu? Yapalım referandumu” dedi.

“İSTİYORSAN ERKEN SEÇİME GİDELİM”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili uzlaşma zemini olmazsa Cumhur İttifakı olarak referanduma gitmeyi planladıkları mesajına ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu, “Eğer sen halkın hakemliğini istiyorsan, referandum istiyorsan gel kardeşim koyalım sandığı. Erken seçim istiyor musun, istemiyor musun? İstiyorsan erken seçime gidelim” çağrısında bulundu.

“ÇETELERDEN YETKİ BEKLİYOR”

“Türkiye giderek dünyada yalnızlaşıyor. Yazıktır, günahtır” diyen Kılıçdaroğlu, “Biz bu ülkeyi sıradan bir ülke halinde göremeyiz. Milli mücadele veren devlet, halk bu pozisyonda olmamalı. İnsanlar yoksul, aç olmamalı. Binlerce çocuk yatağa aç girmemeli. Önce bunları düşünsün. Devleti çetelere teslim eden insana ben nasıl güveneceğim. Çetelerden yetki isteyen bir insana ben nasıl güveneceğim. Olmaz, tam bir rezalet” dedi.

 



Bu Yazıya Tepki Ver