Cübbeli Ahmet, “Selefilerin gizli yerlerde silahları var” demişti. Açık depo kendi cemaatinden mi çıktı?

Küçükçekmece Rizeliler Derneği Başkanı Ahmet Sivri
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cübbeli Ahmet’in Selefi gruplarla ilgili olarak yaptığı “Bunların gizli yerlerde silahları var. Radikal Selefi grupların hepsinin evinde silahlar var. Depolarında silahlar var. Toprak altında gömülü silahlar. Kendi basılacakları hücre evinde bulundurmuyorlar. Kimlere ne zaman dağıtıldıkları belli.” açıklamasının üzerinden çok geçmeden, söylediği silah depolarından birisi kendi cemaatinden olduğu iddia edilen Küçükçekmece Rizeliler Derneği Başkanı Ahmet Sivri’de çıktı. Sivri, elinde kılıç ve masasında çok sayıda silahla poz verdi. Söz konusu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Ahmet Sivri, el ile yemek yediği bir videonun dolaşıma girmesinin ardından sosyal medyanın gündemine geldi. Sivri’nin, söz konusu videoda, “Artık elle yemeye de başladık, arkadaşlarla beraber. Hep beraber elle yiyoruz” ifadelerini kullandığı görüldü.

Bu videonun ardından Ahmet Sivri’nin, elinde kılıç ve masasında ise çok sayıda uzun namlulu silahın bulunduğu bir video daha gündeme geldi. Kılıcın ve silahların gerçek olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Sivri’nin kendine ait YouTube kanalında daha birçok videosu bulunuyor. Bir videosunda da Sivri’nin, masasında yine çok sayıda silah ve kılıçla “Uyanış: Büyük Selçuklu” adlı diziyi izlediği görülüyor.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir