Faik Öztrak da Cemil Çiçek’e özendi: “Siyasette kuraldır, kirleten bedelini öder”

FAİK-ÖZTRAK
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sözcüsü Faik Öztrak,  iktidara seslendi. Öztrak, “Siyaset adama kirlettiği testiden su içirir” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın YİK üyesi Cemil Çiçek‘e benzer bir üslupla mesaj verdi: “Siyasette kuraldır, kirleten bedelini öder

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

AK Parti iktidarının ekonomi ve dış politika hamlelerini eleştiren Faik Öztrak, “Tüm söylediklerinizi yalayıp yutacaktınız madem bu kadar pisliğe ve kire neden oldunuz? Siyasette kuraldır, kirleten bedelini öder. Bunu Erdoğan’ın YİK üyesi Cemil Çiçek de ‘Siyaset adama kirlettiği testiden su içirir‘ diye özetlemiş” ifadelerini kullandı.

‘Hükümetler geçici, stratejik hedefler bakidir’

Faik Öztrak’ın açıklamalarının satır başları şu şekilde:

Tüm bu kazaların ciddiyetle soruşturulmasını ve sorumlular hakkında en ağır cezaların verilmesini istiyoruz. 

Dünyanın her yerinde dış politika partiler üstüdür. Millidir. Hükümetler gelip geçer, devletlerin stratejik hedefleri bakidir. Dışişleri Bakanlığımız ehliyet ve liyakat sahibi olmaktan çıkarılmış AK Parti’nin arpalığına çevrilmiştir. 



AK Parti’nin Suriye politikası

Tüm söylediklerinizi yalayıp yutacaktınız madem bu kadar pisliğe ve kire neden oldunuz? Siyasette kuraldır, kirleten bedelini öder. Bunu Erdoğan’ın YİK üyesi Cemil Çiçek de ‘Siyaset adama kirlettiği testiden su içirir’ diye özetlemiş. 

Ekonomik kriz ve enflasyon

Borçlu borcunu ödememeye başlar, alacaklı alacağını tahsil edemez. Enflasyonla mücadele etmeyen, enflasyon ateşini harlayan dünya üzerinde bir tek yönetim var o da Erdoğan yönetimi. Millet yaşadığını biliyor, halini görüyor.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir