Mustafa Sarıgül’ün Kılıçdaroğlu’ndan tek isteği var…

sarıgül kılıçdaroğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Lideri ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül’ü TDP Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

Seçime 38 gün kalırken CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretlerini sürdürüyor. Kılıçdaroğlu bugün de Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ü Türkiye Değişim Partisi Merkezi’nde. Sarıgül Kılıçdaroğlu’nu kapıda karşıladı.

Kılıçdaroğlu’na eşlik eden ziyaret heyetinde CHP Genel Başkan Yardımcıları, Gülizar Biçer Karaca, Gökçe Gökçen ve Muharrem Erkek de hazır bulundu. İki lider görüşmenin ardından ortak açıklama yapacak.

Ankara kulislerinden edinildiği bilgiye göre Sarıgül, CHP listelerinden Erzincan Milletvekili adayı olarak gösterilecek. Sarıgül, TELE1’in konuyla ilgili sorusunu yanıtsız bırakmıştı.

Görüşmeyle ilgili dün TELE1’den Engin Açar’a konuşan Sarıgül “Yarın sayın genel başkan, Cumhurbaşkanı adayımız şeref verecek. Bizim bir talebimiz yok. Tek amacımız demokratik parlamenter sisteme geçmek” ifadelerini kullanmıştı.

 



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir