Kılıçdaroğlu kurmayları Yavaş ve İmamoğlu ile birlikte Kars’ta vatandaşlara sesleniyor

WhatsApp Image 2023-04-24 at 13.47.04
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kurmayları ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Ekrem İmamoğlu ile birlikte Kars’ta vatandaşlarla bir araya geldi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurmayları Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Kars’ta vatandaşlarla buluştu.

Programda ilk olarak ABB Başkanı Mansur Yavaş kürsüye çıktı.

Yavaş şunları söyledi:

31 Mart’ta ülkemizde seçim oldu. Seçime girmeden önce korku ve nefret siyaseti yaptılar. Anlatacak bir şeyi kalmayanlar, maalesef rakiplerini kötüleyerek, vatandaşları korkutarak oy almaya çalışıyorlar. Biz gelirsek bütün işçiler çıkarılacakmış. Bir kişi çıkarmadık seçildikten sonra. O işçiler artık, ne maçlara zorla götürülüyor ne de siyasi mitinglere zorla götürülüyor. Alnının teriyle Ankara halkı için çalışıyor. O yetmedi, seçilirsek sosyal yardımları keseceğimizi söylediler. Eskiden Ramazan kolisi gibi koliler, ev ev dağıtılmak suretiyle, Ankara’da her zaman aynı şahıstan alınan 150-200 milyonluk makarna, bulgur, ihtiyaç var mı denilmeden, kapı kapı dağıtılıyordu ve insanların onurunu incitiyorlardı. Yardımları kesecek dediler, biz başkent kart çıkarttık. Şimdi onlara para yüklüyoruz, 5 bin tane Ankara’daki bakkal ve marketten anneler çoluk çocuğunun ihtiyacını karşılıyor. 10 binlerce çocuğa eğitimlerini eşit bir şekilde almaları için kırtasiye desteği sağladık. 200 bin aileye doğal gaz veriyoruz. Evlerinde üşütmüyor, kışı rahat geçirmelerini sağlıyoruz. O yetmedi, 200 bin aileye 17 aydır 1’er kilo et parası veriyoruz. Çocuklarımız, proteinlerini alsın, gelişimlerini sağlasın, kimsenin eline bakmasın diye… 60 bin öğrenci şu anda okuluna ücretsiz gidiyor. 16 bin öğrencinin servis ücretini karşılıyoruz. Kantinde alışveriş yapamayan öğrencilerin ailelerine 330 TL yatırıyoruz. Kreşler açıyoruz.



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir