Kılıçdaroğlu, Babacan, İmamoğlu ve Yavaş Balıkesir’de

Kılıçdaroğlu, Babacan, İmamoğlu ve Yavaş
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millet İttifakı’nın seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir’de miting düzenleniyor. Mitinge Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Ali Babacan katılım sağladı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Balıkesir’de mitinge katıldı.

Kürsüye ilk olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş çıktı. Yavaş, “Seçime mi gidiyoruz. Savaşa mı gidiyoruz anlamadık. Siyasi partiler birbirinin rakibidir. Bizim karşımızda düşman filan yok. Herkesin farklı düşünmesi gayet normal. ‘Teröristleri nasıl gömdüysek, muhalefeti de gömeceğiz’ diyorlar. Bu nasıl bir dil?” dedi.

Yavaş, “Ülkemizde uçurum çok açıldı. Koltuktan kalkmak istemiyorlar. Çocukları lüks araçlarla geziyor, çakarlı araçları bırakmak istemiyorlar. 31 Mart seçimleri öncesinde de Ankara’da rantı bırakmak istemiyorlardı. 16 milyar lirayı Ankapark’a gömdüler. Çocuklarına televizyon kanalı, spor kulübü aldılar” ifadelerini kullandı.

YAVAŞ: RUH SAĞLIĞINIZ İYİ Mİ SİZİN?

“Kılıçdaroğlu seçilirse İHA’larımızı, SİHA’larımızı hangara kapatırlar” diyen Tarım Bakanı Vahit Kirişçi’ye de yanıt veren Yavaş; “Son günlerde İHA’lar, SİHA’lar, TOGG seçime alet edilmeye başlandı. Bunlar bizim milli malımız. Nasıl daha önceki hükümetler ASELSAN’ı, HAVELSAN’I, ROKETSAN’I, gelen hükümetlere devrettilerse elbette İHA’lar SİHA’lar da devredilecek. Bize düşen çok daha iyisini geliştirmek olacaktır. Bağımsızlık bizim geleneğimizde vardır. Bağımsızlığımızı korumak için milli güvenlik politikalarımızı devam ettireceğiz. Bugün bir bakan diyor ki “biz gidersek İHA’ları SİHA’ları hangara gömecekler” ne içtiniz ne yediniz sayın bakan? Ruh sağlığınız iyi mi sizin?” dedi.

İMAMOĞLU: PAZARA GİTTİĞİNİZDE BİLE DÜN İLE BUGÜN ARASINDA FARK VAR

Yavaş’ın ardından kürsüye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu çıktı. İmamoğlu, “Göreceksiniz başarılı olacağız. Birliğin beraberliğin dönemidir. Her şeyi bilen bir kişinin otoritesi bizi nereye getirdi görüyoruz. Pazara gittiğinizde bile dün ile bugün arasında fark var. İnsanlar cebindeki parasıyla dün alabildiklerini bugün alamıyorlar. 22 yılda -cek, -cak diyen iktidarı bu millet tıpış tıpış evine yollar” ifadelerini kullandı.



İmamoğlu, “Bu millet hak yiyenle yemeyeni ayırt eder. Balıkesir’in halkı yalancı pehlivanla gerçek pehlivanı ayırt eder. 15 Mayıs sabahında sizi pırıl pırıl güzellikte bir Türkiye’ye uyandıracağız. Mülakat belasından bu memleketi kurtaracağız.” diye konuştu.

Ayrıntılar geliyor…

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir