Kemal Kılıçdaroğlu ve Gültekin Uysal, Sinop’ta!

son dakika
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Sinop’ta vatandaşlara sesleniyor.

Mitinge gelen vatandaşlara seslenmek için sahneye ilk olarak Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal geldi.

Gültekin Uysal şu ifadeleri kullandı:

Bu ülkeyi bölü parçalamaya çalışanlara karşı milletin yek vücut olma iradesini hep birlikte taşıyoruz. İşte Millet İttifakı’nın Halil İbrahim sofrasında bir araya gelenler sizin de iradeniz milletimizi yarınların bir büyük adımlara dönüşecektir o yüzden hepinizden Allah razı olsun. Bu toprağı işleyerek vatan toprağı haline getiren vatandaşlara her zaman müteşekkiriz

Bir taraftan BOP eş başkanıyız demişler öbür taraftan 80 yıllık cumhuriyetin tarım ve hayvancılıkta kurduğu tüm alt yapısını tasfiye etmişler. Eski Türkiye dedikleri Türkiye Cumhuriyeti’nin kıt kanat imkanlarla yaptıkları fabrikaların hepsini tasfiye etmiş. Birileri çıkmış zam tsunamisi altında vatandaşımız inim inim inliyor soğan ekmeğe bile erişemiyor biri de çıkmış soğanın cücüğüyle dalga geçiyor.

Geçin beyler geçin siz nereden geldiğinizi unuttunuz. Milletimizi yoksulluğa mahkum edenler sosyal yardımlarla sadakatini satın alacağını düşünüyorlar onlar düşünsün. Bizler bugün iftiralara rağmen dayatmalara rağmen bir parti devletine dönüşmüş olanları bunların karşısında bir büyük mücadeleye hep beraber omuz veriyoruz.



Eski Türkiye Yeni Türkiye diye bu ülkeyi bölmeye çalışanlara karşı bu Ay yıldızlı bayrağın altında yaşama iradesi koymuş… Açık yüreklilikle söylüyorum bizim için eski yeni Türkiye yok varsa yoksa Türkiye Cumhuriyet’i var. Sokakta bulmadık.

Kendileri terör örgütleriyle işbirliği yapmış muhalefeti suçluyorlar. FETÖ ile birlikte devleti ele geçirmeye çalışmış. Şimdi her yol mubah Gaffar Okan’ı Diyarbakır’da şehit eden Hizbullah’ın partisiyle işbirliği içindeler. Öyle işbirliği içerisindeler ki bugün daha Resmi Gazetede bir Hizbullah mensubunun cezasını affettiler. Öyle anlaşmışlar. O nedenle vazifemiz büyüktür.

Vatanseverliğimiz böyle milliyetçiliği ayaklarımızın altına aldık diyenler yedeklerine aldıkları birkaç partiyle birlikte milliyetçi kesilmişler hadi oradan… Bu vatan toprağını işleyen gençlerimize kadınlarımıza dağına taşına her şeyine sahip çıkacağız. O açıdan buralarda bu güzelim diyarlara sahip çıkan Sinoplulara müteşekkirim. Hepinize şükran borcumuz var.

Öyle döneme denk geldik ki Osmanlı döneminde de olduğu gibi selam verdim rüşvet diye almadılar yolsuzluklar öyle hale gelmiş ki adeta milletin malını kamunun malını yağmalamak için örgütlenmiş bir siyasi parti var. Eskiden siyasi partiler kapatıldı. Şimdi kapatılma olsa bu AKP’yi yolsuzlukların odağı olmaktan kapatırlar. Değerli Sinoplular dünümüzü çalanlara yarınları çaldıracak mıyız?..

Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde bu karanlığı kapatıp aydınlık bir yarına ulaşmak istiyoruz. Hepinizden Allah razı olsun. Yarınlarımız bugünlerimizden daha aydınlık olacaktır. Yeter ki bu ülkenin kamu malını namusu gibi bilen namuslu insanların elinde olsun.

Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarında şunları söyledi:

Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarında şunları söyledi:

Bütün Türkiye’nin sorunlarını çözmeye ahdettim. Söz verdim bütün sorunlarını çözeceğim. Beni dikkatle dinlemenizi isterim sevgili kardeşlerim. Beşinci kezdir geliyorum. Benim kadar gelen ikinci bir genel başkan yoktur. Boyabat’a neden geliyorum buradan oylarımız düşük. Kabahat bizde Boyobatlılar’da değil. Bugüne kadar konuşmadık vatandaşın  derdini dinlemedik Ankara’da oturduk bize oy verin dedik vatandaş haklı gel buraya konuşalım diyor. O neden beşinki kezdir geliyorum ve bir şey istiyorum Allah rızası için kul hakkı yiyene oy vermeyin bu kadar açık.

Ben buranın çeltiğini de biliyorum o tarlalarda çalışanı da biliyorum. Yeteri kadar kazanamadıklarını biliyorum. Yeteri kadar hak ettikleri ücreti alamadıklarını biliyorum. Buradan taşeron işçilerine selamlarımı gönderiyorum hiç meraklanmayın hepinize kadro vereceğim onlar gibi değil herkese kadro vereceğim. Devlet taşeron çalıştırmaz devlet kadrolu çalıştırır.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir