Akşener’den Erdoğan’a: Mezar kazarken petrol buldu

meral akşener
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti lideri Meral Akşener Bursa’da yaptığı konuşmada, “Sayın Erdoğan, Sayın Kılıçdaroğlu ile beni Gabar’a gömüyordu, mezar kazarken petrol bulmuş” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa mitinginde konuştu.

Akşener, konuşmasında şunları söyledi:

“14 Mayıs akşamı helal oylarınızla bu seçimi kazanacağız. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 13’üncü Cumhurbaşkanımız olacak, Sayın Erdoğan ve arkadaşlarını emekli edeceğiz. Ben başbakan olacağım ama helal oylarınızla olacağım.

Buradan söz veriyorum Sinan Ateş’in katilleri hesap verecekler, hesap sormazsam namerdim, şerefsizim. Muhsin Başkan’ın da kanı yerde kaldı. O suikastın ne olup bittiği kapatıldı. İçimizde Muhsin Başkan bir yara, Sinan da çok taze bir yara. Annesi, babası, kardeşleri, eşi ve çocukları babasız kaldılar. Vicdanı sızlamayanın insan olması mümkün değil. Ailesiyle, arkadaşlarıyla görüştük; bu işin peşine düşenlere diyormuş ki ’15 Mayıs sabahı artık Bulgaristan’a kaçarsınız’. 15 Mayıs sabahı kaçamayacaksın, görürsün kaçamayacaksın.

Bu arkadaşlara göre biz işgalciyiz, hadi oradan be… Bu nasıl bir psikoloji, hepsi kafayı sıyırdı, kafaya yedi. Sayın Erdoğan; Sayın Kılıçdaroğlu ile beni Gabar’a gömüyordu, mezar kazarken petrol bulmuş. Hayırlı bir işe vesile olmuşuz. Şimdi Gabar’da petrol buldu ya, şimdi Cudi’de de doğal gaz, petrol bulur, Türkiye kazanır. Böyle Cumhurbaşkanı olamaz. Her bir vatandaşının namusunun, şerefinin, güvenliğinin emniyetinden sorumludur. Kadına sürtük, çürük, düşük diyemez, doktorlara ‘defolun gidin’ diyemez, çiftçiye ‘hain’ diyemez. Muhalefete oy vereceklere ‘işgalci’, ‘darbeci’ diyemez.” 



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir