MHP, Sinan Oğan’ı hedef aldı! “Ülkücü değil”

mhp-logo
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması sonrası gözler hem AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hem de Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeye hazır olduğunu ifade eden Sinan Oğan’‘a döndü. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman “Sinan Oğan ülkücü hareket içinde yer almış biri değil” dedi.

Seçimlerin ikinci tura kalmasından sonra aldığı yüzde 5.17 oyla kilit isim olan ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, hem AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hem de Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeye bazı şartlar öne sürerek hazır olduğunu duyurmuştu.

“ÜLKÜCÜ HAREKET İÇERİSİNDE YER ALMADI”

10 Haber’de yer alan habere göre, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman “Cumhur İttifakı’nın adayı Tayyip Erdoğan’ın Sinan Oğan’la yapacağı olası bir görüşmede Ülkücü hareketten gelmesi nedeniyle siz parti olarak yer alacak mısınız?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Sinan Oğan ülkücü hareket içinde yer almış biri değil. Bu hareketin geçmişinde emeği yok. Bir dönem MHP’den milletvekili oldu. Daha sonra malumunuz ihraç süreci oldu. Bizim böyle bir görüşmede yer almamız söz konusu olmaz. Zaten Sinan Oğan’a verilen bütün oylar da cebinde değil diye düşünüyorum”

NE OLMUŞTU?

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Eyyüp Yıldız’ın, 14 Mayıs seçimlerinde yurtdışındaki oy sayım işlemleri sürerken birtakım manipülasyon yapıldığı duyumlarını aldığını duyurması üzerine Twitter’dan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’a “Pazarlık payın kalmadı başka kapıya. Birinci turda biter bu iş. Mezar soyguncuları sizi” dediği ortaya çıkmıştı.



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir