Erdoğan: Diktatör ikinci tura kalır mı ya?

recep tayyip erdoğan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Keçiören’deki mitingde açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“28 MAYIS’TA BİZİM RAKİBİMİZ CHP GENEL BAŞKANI DEĞİLDİR”

* Milletimiz yabancı dergi kapakları üzerinden kendisine parmak sallayanlara teslim olmayacağını ilan etmiştir. İstikrar sürsün diyen vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Parlamento için gösterdiğiniz iradeyi ikinci turda da sergilemeniz lazım. Yasama ile yürütmenin uyum içinde çalışması hizmetlerde aksaklık yaşanmaması açısından çok önemli.

*  Başbakan önüne fırlatılan anayasa kitapçığının ülkemize büyük maliyeti oldu. Ecevit’in önüne anayasa kitapçığını fırlatan Kılıçdaroğlu ile kol kola olan kişi. Gencimiz iş bulamadı, esnafımız iş yapamadı, turizmcimiz turist bulamadı. Bir avuç elit dışında milletimizin tüm fertleri sıkıntı çekti. Son 21 yılda tesis ettiğimiz güven iklimi ile bunu tersine çevirdik.

* Rehavete kapılmak yok, zafer sarhoşluğuna girmek yok. Olmazsa olmaz sandık, olmazsa olmaz sandık. Sandıkta da Allah’ın izniyle zafere yürüyeceğiz. Unutmayın 28 Mayıs’ta bizim rakibimiz asla CHP Genel Başkanı değildir. Bizim en büyük rakibimiz rehavettir, zaten öndeyiz, kazanırız duygusuna kendimizi kaptırmaktır. Zafer sarhoşluğu zehrinin yayılmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Keçiören’den rekor beklediğimi altını çizerek ifade etmek istiyorum.

“DİKTATÖR İKİNCİ TURA KALIR MI YA…”

* İBB Başkanı (İmamoğlu)…. Aman Ya Rabbi… Ne açıklamalar yaptı… ABB Başkanı (Yavaş), ne açıklamalar yaptı… Şimdi bunların hepsini pazar günü sandığa gömmeye var mıyız? Öyleyse durmak yok, yola devam. Diktatör ikinci tura kalır mı ya, birinci turda bitirir hem de yüzde 90’larla bitirir. Biz milletimizin gönlünü kazanmaya hasretiz.



* Türk milletinin iradesine zincir vurulamayacağını gösterdik. Bölücüler ve Fetö’cüler ile yol yürünmemesi gerektiğini gösterdik. Milletimizin ferasetini dost düşman herkese gösterdik. O gece hiç istemeyeceğimiz yalanlara şahit olduk. CHP genel başkanını cumhurbaşkanı ilan ettiler. Geride olduklarını bildikleri halde öndeyiz diyerek seçmenlerini kandırdılar. Şimdi de utanmadan kandırdıysak CHP’lileri kandırdık size ne, diyorlar. Bize oy vermese de CHP’li vatandaşlarımıza böyle davranılmasını kabul etmiyoruz.

* Tıpış tıpış sandığa gidip oy vereceksiniz diyor, bu ne demek. Böyle siyaset yapılmaz. Gazi’nin hürmetine CHP’ye oy veren vatandaşlarımızın da bu dayatmalardan rahatsız olduğunu, FETÖ’cülerle yapılan pazarlıktan rahatsız olduğunu biliyoruz. Kandil’dekilerin çektikleri videolarla oy bunlara istemeleri CHP’lileri rahatsız ettiğini biliyorum.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir