Ümit Özdağ: Numan Kurtulmuş’a şartımızı sunduk, ‘siz destekleyin, Erdoğan ileride bir şey yapar’ dedi

Unknown-1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ümit Özdağ: Kılıçdaroğlu ile üç bakanlık ve MİT için anlaştık; Numan Kurtulmuş’a şartımızı sunduk, ‘siz destekleyin, Erdoğan ileride bir şey yapar’ dedi

Cumhurbaşkanlığı seçiminde son düzlükte Millet İttifakı’nın adayına destek açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu süreçte Kemal Kılıçdaroğlu’yla yaptıkları mutabakatın ayrıntılarını ve Recep Tayyip Erdoğan’ın görevlendirdiği Numan Kurtulmuş’la gerçekleştirdiği görüşmeyi anlattı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ikinci turda Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı – CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediği seçimle ilgili olarak T24 yazarı Cansu Çamlıbel’e konuştu ve tartışılacak açıklamalar yaptı.

‘Zafer’, ilk kez tartıya çıktığı 14 Mayıs seçimlerinde yüzde 2.23 oranı ile 1 milyon 529 bin 119 oy almıştı; ATA İttifakı’nın adayı Sinan Oğan ise protesto oylarını da yanına çekerek buna 2.84 puan daha katmış ve yüzde 5.17’ye ulaşmıştı.

Bu durum hem partiyi hem de Oğan’ı kritik bir konuma getirmişti. Oğan, sürpriz bir şekilde yıllardır izledikleri politikalarla sığınmacı krizini derinleştiren iktidar saflarına katılıp ikinci turda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Özdağ ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini duyurmuştu.



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir