Bizim çocuklar buraya kadar

MAÇ
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası’na grup aşamasında havlu attı. Bakü’de İsviçre’ye 3-1 yenilen ay-yıldızlılar, büyük hayallerle gittiği turnuvayı puansız kapatıp eve döndü.

EURO 2020’de milli hüsran yaşadık. Büyük umutlarla gittiğimiz turnuvada Bizim Çocuklar, hepimizi üzdü. İlk iki maçında ‘0’ çeken ay-yıldızlılar, İsviçre’ye de 3-1’lik skorla boyun eğdi. Bakü’de alınan bu sonuçla A Grubu’ndan çıkma adına final şansını da kullanamayan milliler, grubu son sırada puansız kapatıp eve erken döndü.

UMUT BİTTİ, KAHROLDUK

Henüz 6. dakikada Seferovic’in golüyle adeta buz kestik. 26’da Shaqiri’nin farkı ikiye çıkarmasıyla şok dalgası sürdü. 62’de İrfan Can’ın golüyle az da olsa umutlandık ama 68’de yeniden sahne alan Shaqiri, ‘Türkiye için Avrupa Şampiyonası’nda perde kapandı’ dedi: 1-3. İsviçre, grubu 3. tamamlayıp tur şansını diğer gruplardaki maçlara taşımış oldu. Grubun dibine demir atan A Milli Takım’ın ise son 16 bileti için tek umudu olan ‘En iyi üçüncüler’ ihtimalinin de suya düşmesiyle turnuvaya gruplarda veda edip kahrolduk.

Bu Yazıya Tepki Ver