Nankörler anlamaz!

erdoğan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 hedeflerine taşıyacak adımlara hız verdiklerini söyleyerek, muhalefete sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, “Avrupa’ya bakalım, İngiltere’de Avrupa’da, ABD’de raflar boş. Bizde, bolluk, bereket devam ediyor. Nankörler anlamaz” dedi

SON KOZLARINI OYNUYORLAR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara AKM Millet Bahçesi Açılış Töreni’nde konuştu. Erdoğan, millet bahçesi hakkında yaptığı konuşmanın ardından, “Bu vesile ile bir de müjde vermek istiyorum” diyerek, Atatürk Havalimanı’na bir millet bahçesi yapılacağını söyledi. 2023 hedeflerine taşıyacak adımlara hız verdiklerinin altını çizen Erdoğan, “Şu an Avrupa’ya bakalım, İngiltere’de Avrupa’da, ABD’de raflar boş. Elhamdülillah bizde, bolluk, bereket yoluna devam ediyor. Nankörlere ne anlatırsan anlat, gözleri var görmez, kulakları var duymaz, dilleri var hakikati söylemez. Terör örgütlerini devreye soktular, olmadı. Milletimizi birbirine düşürmek istediler, olmadı. Darbe denediler, olmadı. Ekonomimizi yerle bir etmeyi denediler, olmadı. Şimdi son kozlarını oynuyorlar” şeklinde konuştu.

BEDELİNİ HEP BİRLİKTE ÖDÜYORUZ

“Sinsi oyunların farkındayız” diyen Erdoğan, Bu süreçte hep birlikte bedeller ödüyoruz. Her saldırıyı savuşturmamızın milletimiz ve ülkemize bir maliyeti var. Biz milletimizle bu kutlu yola her bedeli ödeyerek çıktık. Sabrederek yolumuza devam edeceğiz. İnsanlarımızın üzerine binen her sıkıntının, yükün farkındayız. Ama inanın az kaldı. Bu mücadeleyi azimle sürdüreceğiz. Karşımda bulunan topluluk nereden, nereye geldiğimizi gösteriyor. 2023 imtihanını da geride bıraktığımızda hiçbir engel ve fani güç tanımıyoruz” dedi.



Bu Yazıya Tepki Ver