Adalet Partisi adayına kanlı montla gözdağı mı verildi?

dodurga kanlı mont
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çankırı İli Orta İlçesi Dodurga Beldesinde yapılacak olan ara yerel seçiminde Adalet Partisi belediye başkan adayı Emine Yayla’nın evinin önüne kanlı mont asıldı

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz’ün konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

3 Temmuz Pazar günü Çankırı İli Orta İlçesi Dodurga Beldesinde yapılacak olan ve genel seçimlerin provası mahiyetindeki ara yerel seçiminde AK Parti karşısında en güçlü aday olan Adalet Partisi belediye başkan adayı Emine Yayla ve ailesi AK Partililerce günlerdir tehdit edilmekte ve adaylıktan çekilmesi istenmekteydi.

Bu kez de sabahın alaca karanlığında evinin kapısına kanlı bir mont asılarak gözdağı verildi. Olaya el koyan Jandarma yaptığı olay yeri incelemesinin ardından daha önceki tehditleri de kapsayacak şekilde soruşturma başlattı..

Anlaşılan o ki AK Parti, genel seçimler öncesi daha şimdiden antidemokratik yollara başvurmaya başladı bile!

Ancak şunu asla unutmasınlar ki Anadolu’nun yiğit kadınları kuru gürültüye asla pabuç bırakmazlar..



Herbiri birer Nene Hatun, Şerife Bacı, Kara Fatma, Hafız Selman, Halide Onbaşı, Halime Çavuş, Tayyar Rahmiye, Çete Emir Ayşe, Gördesli Makbule, Binbaşı Ayşe, Nezahat Onbaşı olan korkusuz Anadolu kadını, belediye ve TBMM üzerinden kirli emellere ulaşmak isteyen işbirlikçi zevata gereken cevabı verir..

AK Partililer şunu asla unutmasınlar ki darbelerle ve hileyle çalınarak din istismarcısı işbirlikçilere teslim edilen iktidarımızı söke söke geri almaya geliyoruz.

Bizleri hiçbir şey yıldıramaz..

Bu böyle biline..

Bu Yazıya Tepki Ver