Adaylar ‘Divan’a çıktı

GS-DİVAN
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da yeni yönetimin belli olacağı kongreye bir hafta kalırken, başkan adayları ilk sınavını divan kurulu karşısında verdi

Galatasaray’da uzun süredir beklenen kongreye artık sadece 1 hafta kaldı. Beş adayın yarışacağı 19 Haziran’daki başkanlık seçiminden önce gerçekleştirilen son aylık olağan divan kurulu toplantısı ise adayların plan, proje ve vaatlerini sıraladığı konuşmalarına sahne oldu. Toplantıda İbrahim Özdemir, Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve Yiğit Şardan sırayla kürsüye geldi.

Özdemir: Hayali dolarlar ile gelmiyoruz

YARIŞTAN çekilen Işın Çelebi’nin Körfez projesi’ne atıfta bulunan İbrahim Özdemir, “Ekibimizin oluşturacağı sinerji, birlik ve beraberlik ruhunun yeniden tesisi ve kulübün şahlanışının garantisi olacaktır. Hayali dolar çantaları ve altı boş projelerle değil, kulübün tüm sorunlarını çözme iradesiyle geliyoruz” dedi.

Öztürk: Terim 20’sinde işbaşı yapacak

METİN Öztürk, kulübün yeniden mahkeme koridorlarında zaman kaybetmemesi adına seçildikleri takdirde 3 yıllığına yönetime gelmelerine rağmen 2022’de güvenoyu seçimi yapacaklarını belirtti. Öztürk, ayrıca “Ayın 19’unda seçiliyoruz, 20 Haziran’da Fatih hoca işbaşı yapıyor, sonrasında da Şampiyonlar Ligi müziğini taraftara dinleteceğiz” ifadelerini kullandı.



Hamamcıoğlu: Güç ayrılığı sağlanacak

BİR diğer başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, divana seslenirken güç ayrılığının sağlanacağını, sportif başarıya bağlı olmayan değerlerin gelire çevrilmesi gerektiğinin vurgusunu yaptı ve göreve talip olduklarını belirtti.

Burak Elmas: Aydınlık bir gelecek için

“Galatasaray’da bir yönetim seçilmiyor, Galatasaray’ın gelecek 30 yılda nasıl bir geleceğe gideceğini, nasıl bir mantaliteyle yönetileceği daha da önemlisi değerlerimizin yaşanıp yaşanmayacağına karar vereceğiz. Tüm Galatasaraylıların birleştiği bir Galatasaray’ın aydınlık bir geleceğe çıkması için adayım.”

Yiğit Şardan yine kravat takmadı

DAHA önce ceket ve kravat takmayı sevmediğini açıklayan Yiğit Şardan, divan toplantısında da kürsüye gömlekle geldi. Bu yüzden sosyal medyada eleştiriler alan Şardan, tüm başkanlara teşekkür edilmesi gerektiğini söylerken, geçmişte başkanlara yapılan eleştirileri doğru bulmadığını ifade etti.

 

‘Borç 4 milyar TL değil’

BAŞKAN Yardımcısı Kaan Kançal, divan toplantısında pandemiye rağmen mali disiplini sağladıklarını belirtip, “Kulübümüzün 31 Aralık 2020 itibarıyla borcu, hesaplama hatası sonucu iddia edildiği gibi 4 milyar TL değil 2 milyar 162 milyon TL” açıklamasını yaptı.

Bu Yazıya Tepki Ver