Afgan’a sert tepki gösteren Özcan: “İktidarıyla muhalefetiyle bizimkilerden ses yok”

tanju-ozcan-1624911_2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisine “Şerefsiz” Afgan gazeteci Sunatullah Saadat’a sert tepki gösterdi. Hakkında, “Görevi kötüye kullanma ve “Nefret ve ayrımcılık” suçlarından soruşturma başlatılan CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisine “Şerefsiz” diyen Afgan göçmen Sunatullah Saadat’a tepki gösterdi.

“İktidarıyla muhalefetiyle bizimkilerden ses yok”

Özcan bir twitinde de “Milletin sözcülüğünü yaptığım için,2 saatte bana sorusturma açıldı.Beni kınamak için koca koca siyasiler,yarışa yarışa sıraya girdi.Bu köpek;Türk kadınına,milli iradeyle secilmis devlet yöneticisine salyalarını akıtarak kin kusarken; iktidarıyla muhalefetiyle bizimkilerden ses yok” dedi.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Tanju Özcan, “Gazeteci maskesi takmış, basit bir ABD ajanı. Ülkemizde cirit atan CIA ajanlarından sadece biri.” ifadelerini kullandı.

Özcan devamında, “Bu zavallı ajanın bana ve milletime söylediği sözleri, ipini elinde tutan emperyalist ABD yönetimine iade ediyorum. Aynı zamanda o sözlerin muhattabı daha çok; beni ırkçı, bunları Türk vatandaşı yapmaya çalışanlardır.” ifadelerini kullandı.

Özcan’ın paylaşımları şöyle;



“Bakın arkadaşa; öyle mazlum, öyle mağdur, öyle mahzun ki, memleketimi ‘Hizaya getirilmesi gereken kâfir’ bir ülke olarak işaret ediyor ve kendileri gibi ahlak ve ilim sahibi olmamızı öneriyor.

Vah benim güzel ülkem. Ne hale getirdiler.

Bu zavallı ajanın bana ve milletime söylediği sözleri, ipini elinde tutan emperyalist ABD yönetimine iade ediyorum. Aynı zamanda o sözlerin muhattabı daha çok; beni ırkçı, bunları Türk vatandaşı yapmaya çalışanlardır.

Kim bunlar; siz onları çok iyi biliyorsunuz. Arap sevicilerden, Fetöcü’lere, PKK’lılardan abdestli kapitalistlere; tatlı su solcularından, akvaryum milliyetçilerine…Beni kınamak için yarışa yarışa sıraya geçenler..Yani ABD emperyalizmin son uşakları.

ABD emperyalizminin ülkemdeki yeni hain planını deşifre ettiğim için bu kadar hakaret işittim.

Milletin sözcülüğünü yaptığım için,2 saatte bana sorusturma açıldı.Beni kınamak için koca koca siyasiler,yarışa yarışa sıraya girdi.Bu köpek;Türk kadınına,milli iradeyle secilmis devlet yöneticisine salyalarını akıtarak kin kusarken; iktidarıyla muhalefetiyle bizimkilerden ses yok.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir