Ağar kimden özür diledi?

mehmet ağar
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Soylu, Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk’e açıklamalarda bulunan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’a da ilk kez yanıt vermiş ve “not” ifadesiyle paylaşımda bulunarak “Bu süreçte “belki dil sürçmesidir” diye hala tekzibini beklediğim cümle. Biz olmasa idik oraya mafya çökecekti cümlesidir. İnşallah saygısız gazetecinin çarpıtmasıdır. Benim devletim Libya’ya ve Karabağ’a çökülmesine fırsat vermedi. Kıytırık bir marinaya mafya bozuntularının çökmesine fırsat vermez. Türkiye eski Türkiye değil.” demişti.

Bakan Soylu’nun tepki gösterdiği Mehmet Ağar “Biz olmasak Marina’ya mafya çökerdi” sözü için geri adım attı. Sözcü TV yayınına katılan Ağar’ın mesajı şöyle:

“Bütün eleştirilere hak veriyorum. Olayın kızgınlığından bir sürçi lisan söz konusu. Emniyet mensupları çok değerli arkadaşlarımız. Bizim zamanımızda da çok daha düşük rütbelerde çok başarılı görevler yapıyorlardı.

Bugün Türkiye’de organize suç örgütlerine göz açtırmıyorlar. Benim bu tabiri kullanmam fevkalade yanlıştır.

Bütün meslektaşlarımı incittiğimi düşünüyorum bundan dolayı kalbi olarak özür diliyorum.

Özellikle sayın içişleri bakanı gerçekten çok takdirle kendisini takip ediyorum. Fevkalade başarılı bir görev sürecini devam ettiriyor.



Saygı beyi de aradım. Bir haber namusu olan bir gazeteci, bu konuyu da uygun şekilde aktardı. Buradaki kusur da benim. Bütün meslektaşlarımdan özür diliyorum.”

Bu Yazıya Tepki Ver