Ağırel, Polat Ailesinin neden gözaltına alındığını açıkladı

Unknown-2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sabah saatlerinde Dilan Polat, eşi Engin Polat ve kardeşi Sıla Doğu kara para aklama iddiası ile gözaltına alındı. Geçtiğimiz günlerde tüm mal varlığına el konulan aileye yapılan operasyonun detayları merak uyandırıyor. Gazeteci Murat Ağırel Polat ailesinin acil şekilde gözaltına alınmasının nedenini öğrendiğini açıkladı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan bir soruşturma kapsamında Dilan Polat ve Engin Polat’ın işletmelerinde arama yapıldı. Bu aramalar sırasında dijital materyaller ve çeşitli defterler ele geçirilerek incelendi.

İncelemelerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Polat çiftini evlerinde gözaltına aldı. Bu operasyon kapsamında Polat çiftinin yanı sıra Sıla Doğu, Kürşat Polat ve Ahmet Gün de gözaltına alındı.

Bazı medya organları, Polat ailesinin delilleri yok etmeye çalıştığı için bu operasyonun gerçekleştirildiğini belirtti. Polat çiftinin delilleri ortadan kaldırmaya çalıştıkları iddia edildi.

Bu olaylar, operasyonun ayrıntıları hakkında merak uyandırdı. Gazeteci Murat Ağırel, yaptığı araştırmalar sonucunda Polat ailesi hakkında elde ettiği bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

Ağırel, Polat ailesinin neden acil bir şekilde gözaltına alındığını öğrendiğini ifade etti.



“MASAK raporu daha hazırlanmamış. Hali hazırda Savcılık birden fazla Masak raporu bekliyor. Buna rağmen neden gözaltı yapıldığını sorduğumda ise aldığım cevap şu oldu…”

“Kayıtlı mernis adreslerin güncellenmesi, güncellenen adreslerin oturum olmayan boş adreslere taşınması ve kaçmaya hazırlandıkları yönündeki tespitler neden olmuş.”

Bu Yazıya Tepki Ver