Aile toplumun gövdesidir

temel_karamollaoglu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Devletin aileyi koruma görevi bulunduğunu belirten SP genel Başkanı Karamollaoğlu, “Çünkü aile toplumun temelidir, gövdesidir, çekirdeğidir” dedi. Karamollaoğlu, hükümeti de şeffaflık konusunda eleştirdi

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Diyarbakır İl Kongresi’nde önemli mesajlar verdi, hükümeti eleştirdi… “Toplumu aileler meydana getirir ve sağlam aile ayakta tutar. O nedenle aileyi koruyabilmek için elimizden gelen bütün gayreti göstermeye mecburuz” ifadesini kullanan Karamollaoğlu, “Aile toplumun temelidir, gövdesidir, çekirdeğidir. Aileyi korumak, devletin de toplumun da en önemli görevidir” dedi.

HİÇ ŞEFFAF OLUNMADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanlarına yaptığı, “İhaleleri canlı yayınlayın” çağrısına da değinen Karamollaoğlu, “Şeffaf olacak yönetim. Her yaptığı işi kamu ile paylaşacak. Sayın Cumhurbaşkanı’nın yaklaşımı ne kadar güzel. Peki bu güne kadar yapılan ihalelerden hangisi şeffaftı? Ben hiç hatırlamıyorum. Hele ‘yap işlet devret’ modeliyle verilenler… Para basma makinesi gibi çalışıyorlar. Zarar diye bir iş yok. İşi iyi yapmış kötü yapmış önemli değil” diye konuştu.

 



Bu Yazıya Tepki Ver