“Ajan” denilerek tutuklanmışlardı ! İsrailli çift reklam yıldızı oluyor

israilli çift

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan‘ın konutunun görsellerini çektikleri gerekçesiyle tutuklanıp, apar topar serbest bırakılan İsrailli çift Mody ve Natali Oknin, İsrail’de bir sigorta şirketinin reklam yüzü olacak.

ÇİFTİ HAPİSTEN KURTARMAYA ÇALIŞACAK

İsrail’in öde gelen gazetelerinden Jerusalem Post’un haberine göre Oknin çifti, bir sigorta şirketinin reklamında ünlü aktör Lior Raz ile beraber yer alacak.

“Fauda” ve “Hit and Run” gibi Netflix dizilerindeki ajan rolleriyle tanınan Lior Raz, reklam filminde Oknin çiftini hapishaneden kurtarmaya çalışacak.

İsrail’in Modi’in kentinde yaşayan çift, bir otobüs firmasında şoför olarak çalışıyor.

İlgili Haber
İkinci Deniz Yücel vakası mı? “Ajan” denilen İsrailli çift uçaktan fotoğraf paylaştı
İlgili Haber
Süleyman Soylu’dan İsrailli çift açıklaması: “Mahkemeler kendi kararlarını verecek”
İlgili Haber
İsrail’den Türkiye’de tutuklanan iki vatandaşı için açıklama
İlgili Haber
İstanbul’da casusluk operasyonları sürüyor: 2’si İsrailli 3 kişi tutuklandı
İlgili Haber
İsrailli çift Erdoğan’ın konutunun fotoğraflarını çektiği gerekçesiyle gözaltında

Ne olmuştu?

Mody ve Natali Oknin çifti, kasım ayında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Çamlıca Kulesi’nden Üsküdar’daki konutunu çektikleri gerekçesiyle tutuklanmıştı.

Çiftin tutuklanmasıyla ilgili açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bundan sonrası mahkeme safahatınındır. Çünkü burada siyasal ve askeri bir suç diyebileceğimiz bir değerlendirme var. Bu değerlendirme ile birlikte mahkemeler ilerleyen süreçlerde kendi kararlarını vereceklerdir.” ifadelerini kullanmıştı.

Çiftin serbest bırakılması üzerine İsrail Başbakanı Naftali Bennett ve Dışişleri Bakanı Yair Lapid tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye’ye yönelik ortak girişimlerin ardından Oknin çifti serbest bırakıldı ve şu anda İsrail’e dönüyorlar” açıklamasını yapmıştı.