Ak Partili Fakıbaba eleştirdi, Urfa Sağlık Müdürü görevden alındı

fakıbaba
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın kentteki sağlık sisteminin iyi yönetilmediğini belirterek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı Twitter üzerinden eleştirdiği mesajın ardından önemli bir gelişme yaşandı.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş görevden alınırken yerine aslen Şanlıurfalı olan Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm atandı. Bu gelişmenin ardından Fakıbaba’nın sosyal medyadan Bakan Koca’ya yönelik mesajını da kaldırdığı dikkatlerden kaçmadı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya, “Eski bir başhekim ve genel cerrahı uzmanı olarak Şanlıurfa’da sağlığın iyi yönetilmediğini görüyorum. Bunu iki yıldan beri sayın bakanımıza anlatmaya çalışıyorum. Ancak, başarılı olamadım. Bu sefer sayın bakanımızın Şanlıurfa’daki sağlıkla ilgili problemleri çözeceğine inanıyorum” mesajı vermişti.

Bu mesajın ardından ilginç bir gelişme yaşandı ve Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş’un yerine, aslen Şanlıurfalı olan Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm atandı.

GELİŞME SONRASI FAKIBABA ATTIĞI TWEET’İ SİLDİ

AK Partili Fakıbaba’nın İl Sağlık Müdürü değişikliği sonrasında dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya eleştiride bulunduğu tweet’i sildiği ise dikkatlerden kaçmadı.



Bu Yazıya Tepki Ver