AK Partililerden Ali Babacan’a engelleme: Asansörü ve merdivenleri kapattılar, stüdyo katında slogan attılar

ali babacan sabotaj denizli akparti
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bugün bir dizi program için geldiği Denizli’de TV programına konuk oldu. Sözcü’den Selami Aydın’ın haberine göre, televizyonun bulunduğu binaya gelen Babacan burada AK Parti gençlik kolları üyesi bir grup gencin protestoları ile karşılaştı. Asansörü ve merdivenleri kapatan AK Partililer, Babacan’ın televizyon yayını sırasında da TV’nin bulunduğu kata kadar inerek burada yüksek sesle sloganlar attı. Bazı AK Partililer üst kattaki parti binasından yere vurarak stüdyoya seslerini ulaştırmaya çalıştıkları görüldü.

thumbnail
İlgili Haber
Polisten Denizli’de, Ali Babacan’ın konuşmasını engel: “Bu etkinliğe izin veremem”

‘Sen bu işin sonunu düşünmedin mi?’

Hacıkaplanlar Mahallesi’nde bulunan ve bir katını TV’nin diğer katlarını ise AK Parti il teşkilatının kullandığı binanın asansörlerinin AK Partili gençler tarafından üçüncü katta tutuldukları ve bırakılmadıkları görüldü.

Gençlerin ayrıca araçları ile bina yanındaki otoparkı da kapattıkları belirtildi. Babacan’ın binaya girmesinden sonra merdiven boşluklarına biriken gençler ‘Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi, sen bu işin sonunu düşünmedin mi’ şeklinde protestoda bulundu.

Yayına sabotaj girişimi

Babacan’ın televizyon yayını sırasında da seslerini yükselterek programı engellemeye çalıştılar. TV’nin bulunduğu kata kadar inen gençler burada yüksek sesle sloganlar attı. Bazılarının üst kattaki parti binasından yere vurarak stüdyoya seslerini ulaştırmaya çalıştıkları görüldü.

Bu sırada geniş güvenlik önlemleri alan polis binaya girişleri kontrol altına almaya çalıştı. TV’nin giriş kapısı önünde güvenlik önlemleri alınarak DEVA Partililer ile AK Partili gençlerin karşı karşıya gelmesi engellendi. Babacan’ın katıldığı program gençlerin tüm çabalarına rağmen kesilmeden tamamlandı. Binadan gelen seslerin yayına gitmediği belirtildi.



Bu Yazıya Tepki Ver