AK Parti’nin Afiş algısını CHP’li Gürsel Tekin boşa düşürdü

afiş
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Partili Alpay Özalan, İYİ Parti’nin İstanbul’un değişik yerlerine astığı afişler üzerinden algı yaptı. CHP’li Gürsel Tekin, Özalan’ın paylaşımını alıntılayarak bütün afişleri paylaştı.

Millet İttifakı’nın adaylık açıklamasının ardından gelen anketler AKP’yi şaşırttı. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önde çıkması ile birlikte trol hesaplar üzerinden peş peşe yalan paylaşımlar yapılıyor. Oyun videoları, jelibon kaynakları açıklamaları ile sosyal medyayı manipüle eden Ankara’nın görevden alınan eski belediye başkanı Melih Gökçek ve çok sayıda trol önceki gün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kırpılmış videosunu servis etti.

İmamoğlu algısı çöken AKP, bu kez İYİ Parti’nin İstanbul’un çeşitli yerlerine asılan afişler üzerinden algı çalışması yaptı. AKP Milletvekili Alpay Özalan, Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafınının olmadığı afişi paylaşarak, ittifakta bir sorun olduğunu yazdı.

Özalan’ın paylaşımı şöyle: “İyi Parti’nin afişine bakın. Kemal Kılıçdaroğlu’nu koymaya tenezzül bile etmemişler. Utanıyorlar cumhurbaşkanı adaylarından. Utandığınız adamı ülkenin başına getirmeye çalışmaktan utanmıyor musunuz? Tarih değil ama saçmalığın kitabını yazıyorsunuz.”

GERÇEĞİ GİZLEDİ

Özalan bu paylaşımı gerçeği gizleyerek yaptı. Halbuki,m İstabnbul’un diğer yerlerine asılan çoğu afişte ise Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yan yana olduğu görülüyor.

GÜRSEL TEKİN DİĞER AFİŞLERİ GÖSTERDİ

CHP’li Gürsel Tekin de buna dikkat çeken bir paylaşımı Özalan’ı alıntılayarak yaptı.

Gürsel Tekin şunları söyledi:

“Bakalım yalan söylemekten ne zaman yorulacaklar.”

Bu Yazıya Tepki Ver